Sluiten

Zoeken.

Deze tien artikelen op onze site bekeken jullie in 2020 het vaakst

Door Christenen voor Israël - 

30 december 2020

smartmockups_kda1gney

De laatste dagen van december worden vaak gebruikt om met lijstjes terug te blikken op het afgelopen jaar. Wij doen gezellig mee: in deze lijst vindt u de tien meest bekeken posts op christenenvoorisrael.nl in 2020.

Dit jaar mochten we bijna een miljoen bezoekers op onze website verwelkomen. Vanwege de coronacrisis vonden veel dingen online plaats en jullie wisten ons goed te vinden!

Namens het webteam bedankt voor jullie bezoek(en) en graag tot volgend jaar! Kijk nog even met ons mee terug naar het afgelopen bijzondere jaar aan de hand van de tien vaakst bekeken artikelen.

Alija India

10. Een profetische gebeurtenis: 252 Joden uit India komen thuis in Israël

Op plek 10 een recent artikel, namelijk eentje van 21 december. Dit nieuws was zó bijzonder dat het binnen no-time heel vaak gelezen werd.

thumbnail20jpg

9. Feitencheck van NOS-video over Israël

In juli deden we een feitencheck naar aanleiding van een NOS-video over Israël. De uitkomst was onthutsend.

Schermafbeelding 2020-12-30 om 22.49.25

8. Bekijk deze prachtige video bij het lied 'Shalom voor de wereld'!

In samenwerking met zanger en liedjesschrijver Gerald Troost maakten we deze inspirerende video. En die viel in de smaak!

45357759702_09d27ee6cb_k-1024x576

7. Column: 'Hypocriet en beschamend'

Op plek 7 een rake column van Roger van Oordt, over een bijeenkomst van Europese ministers om Israël weer eens de maat te nemen.

Vehi Sheamda

6. Schitterende muziekclip van Pesachlied

In april maakten Nederlandse en Israëlische muzikanten deze 'coronaproof' versie van het lied Vehi Sheamda. Jullie genoten hier massaal van!

Israelcentrum-header-1024x459

5. Onverwachte inval van Handhavers

Dit is het meest gelezen fragment uit het dagboek van opperrabbijn Jacobs, dat hij in coronatijd bijhoudt. Over een onverwachte inval in Nijkerk...

Livestream lezing

4. Thuis vanwege corona? Volg onze lezingen via livestream!

Direct nadat al onze activiteiten geannuleerd moesten worden begonnen we met een livestream. Dat bleek een schot in de roos!

IMG_2706

3. NVWA dreigt opnieuw met boetes IPC

Op plek 3 een artikel dat te maken heeft met het dagboekfragment van plaats 5, maar nu met oproep tot actie.

Willem-Glashouwer-1024x683

2. Waarom Covid-19?

Ds. Glashouwer schreef aan het begin van de coronacrisis een verhelderende studie, die door velen werd gebruikt als leidraad in onzekere tijden!

Verkeer-in-Jeruzalem-1024x576

1. Explainer: Wat zit er achter de Raad van Kerken-oproep?

Een anti-Israëlbrief van de Raad van Kerken aan minister Blok hield de gemoederen flink bezig. Deze explainer daarover werd nogal vaak geraadpleegd.

Nu u toch in de oud-en-nieuw-stemming bent...

Oud en nieuw zal dit jaar anders zijn dan normaal. Geen vuurwerk, en weinig of misschien wel geen bezoek. Daarom zendt Christenen voor Israël op oudejaarsavond én op nieuwjaarsdag een gezellige, informatieve en bemoedigende oud & nieuw-show uit van maar liefst bijna 2,5 uur! Kijkt u mee?

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda