Samen voor Israël

Christenen voor Israël zet zich in om kennis over Israël te verspreiden. Het is belangrijk om goede informatie te geven over Israël, om tegengif te bieden voor de steeds weer oplaaiende Jodenhaat én om de kerk te helpen om te blijven bij de boodschap van Gods Koninkrijk.

We zetten ons op verschillende manieren in. We verzorgen 650 lezingen per jaar in kerken en op scholen, organiseren tentoonstellingen in het Israëlcentrum en ruim 60.000 gezinnen in Nederland ontvangen onze krant 'Israël Aktueel'. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door giften van betrokken christenen. Helpt u ook mee?

Projecten

We ondersteunen via onze lokale partners diverse projecten in Israël en de Joodse gemeenschap in Oekraïne. Wilt u (ook) één van deze projecten steunen?

ANBI

Christenen voor Israël is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften zijn daardoor belastingaftrekbaar. Het RSIN-nummer van Christenen voor Israël (voor gebruik bij uw belastingaangifte) is 007649733.

CBF-keurmerk

Christenen voor Israël heeft het CBF-keurmerk. Dit keurmerk is een bewijs van de correcte manier waarop Christenen voor Israël omgaat met uw giften en deze daadwerkelijk besteedt aan de doelstellingen.

Machtiging

Wilt u liever een fysieke machtiging afgeven, waar u uw handtekening onder zet? Download dan hier het SEPA-machtigingsformulier hieronder. U kunt het op de computer invullen en uitprinten om daarna te ondertekenen en vervolgens op te sturen.

Zelf overmaken

Liever zelf uw gift overmaken? Dat kan natuurlijk ook. Doet u dat naar één van onze rekeningen op naam van Christenen voor Israël te Nijkerk.