WhatsApp Israël nieuwsdienst. Meld je nu aan!

Er is heel veel nieuws over Israël. Helaas vaak negatief… En dat terwijl Israël zoveel moois te bieden heeft! Met onze Israël-nieuwsdienst willen we juist aandacht besteden aan het Israëlnieuws dat je niet zo vaak hoort. Denk aan nieuws over technische innovaties, cultuur en natuur, opmerkelijke (levens)verhalen en achtergrondinformatie over tradities en feesten in het Jodendom. Oh ja, je hoeft niet bang te zijn dat we je spammen: we versturen maximaal twee appjes per dag!

Hoe werkt het aanmelden?

  • Klik op deze link om u in te schrijven. Let op: dit werkt alleen via de app op de telefoon! Werkt het niet, volg dan de stappen hieronder.
  • Voeg het nummer +31610349401 toe aan uw adressenbestand
  • Stuur het volgende WhatsAppberichtje naar dit nummer:
    • [INVITE-748-6583fce34759c] VOOR+ACHTERNAAM
  • Kopieer dus de code (inclusief de haakjes) en vergeet uw voor- en achternaam niet.

Heeft u dit gedaan? Dan staat u automatisch ingeschreven en krijgt u binnenkort een eerste bericht.

Reageren op berichten

Het zou fijn zijn als u zo nu en dan eens op de berichten wilt reageren. Wat u stuurt mag u zelf weten, maar een duimpje omhoog, een Israël-vlaggetje of een bemoediging vinden we natuurlijk altijd mooi! Deze interactie is nodig, zodat WhatsApp ons als een ’normaal’ account beschouwt.

Nieuw: WhatsApp-kanaal

Met onze WhatsApp-nieuwsservice bedienen we dagelijks zo'n 17.000 mensen van interessante updates over Israël. Tenminste, dat is de bedoeling. De afgelopen periode zijn enkele van onze nummers echter één of meerdere keren geblokkeerd geweest. Hierdoor kan het zijn dat u al enige tijd geen nieuwe berichten meer van ons ontvangt. Het is op dit moment niet te zeggen wanneer de WhatsApp-nieuwsservice weer volledig in de lucht is.

Gelukkig hebben we een alternatief: ons WhatsApp-kanaal. Abonneren is heel eenvoudig (volg de drie stappen hieronder) en we delen hier dezelfde berichten als via de WhatsApp-nieuwsservice. Het enige verschil is dat de berichten van het kanaal niet tussen uw chats komen te staan, maar u kunt ze vinden in het menu onder 'updates'. Bij iPhone-toestellen staat dit onderin uw scherm, bij Android-toestellen wat meer naar boven onder het tabje 'Updates'.

Zo abonneert u zich op ons WhatsApp-kanaal:

  1. Klik op deze link
  2. Klik rechtsboven op 'Volg' (bij iPhone) of 'Volgen' (bij Android)
  3. Klik op het icoontje van het belletje zodat u een melding ontvangt wanneer er een nieuw bericht is toegevoegd (maximaal 2 berichten per dag)

Let op: ons WhatsApp-kanaal blijft actief, ook als de WhatsApp-nieuwsservice weer in de lucht is.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze Whatsapp-service? Waarschijnlijk vind je hieronder het antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Mail ‘m dan naar info@christenenvoorisrael.nl.

Na je aanmelding ontvang je een welkomstbericht. Zo weet je dat je aanmelding geslaagd is. Vanaf nu ontvang je onze appjes!

Om te voorkomen dat we (weer) geblokkeerd worden door WhatsApp proberen we de berichten zo uniek mogelijk te maken. Daarom voegen we afwisselend de naam en het 06-nummer die we bij uw aanmelding hebben ontvangen in het bericht. Dit is niet zichtbaar voor anderen.

Als een nummer niet in uw contacten staat kunt u niet op de gestuurde linkjes klikken. Waarschijnlijk is dit een instelling van WhatsApp om u te beschermen tegen mensen die linkjes rondsturen om u op te lichten o.i.d. Als onze linkjes niet werken, dan staat naar alle waarschijnlijkheid ons nummer niet goed in het adresboek/contactenlijst. Voeg ons dus toe om de linkjes te kunnen openen.

Stuur [INVITE-748-6583fce34759c] gevolgd door je voor- en achternaam naar +31610349401 of gebruik deze link.

Meld u nogmaals aan via bovenstaand formulier. Lukt het nog niet, neem dan even contact op door een appje te sturen. 

Update: één van onze WhatsApp-nummers is tot nader order buiten gebruik gesteld. Daardoor kan het zijn dat u tijdelijk geen berichten ontvangt. Hier valt helaas niks aan te doen.

Nee, de dienst is en blijft gratis.

Nee, deze WhatsApp-service is alleen bedoeld om je op de hoogte te brengen van nieuws uit Israël en onze activiteiten. Voor vragen of opmerkingen kun je ons bellen op 033-2458824 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of mail ons op info@cvi.nl.

Nee, deze nummers worden alleen gebruikt voor de Whatsapp-Israël-nieuwsdienst. Dit geldt ook voor bellen via WhatsApp.

Dat kan heel eenvoudig door het bericht ‘STOP’ te sturen in de chat waar je onze berichten ontvangt.

Dan is er iets fout gegaan bij je inschrijving. Meld dit even door een appje te sturen zodat wij de fout kunnen herstellen.

Andere abonnees van onze WhatsApp-service kunnen je telefoonnummer nooit zien.

De meest eenvoudige manier om onze berichten door te sturen is de tekst (dus niet de afbeelding!) te kopiëren en in een andere chat te plakken en te versturen. Wilt u het naar meerdere mensen tegelijk sturen, dan kun je het daarvandaan verder versturen of zelf een verzendlijst aanmaken.

Jazeker, dat vinden we leuk! Deel onderstaande video met je familie of vrienden via WhatsApp, Facebook of andere kanalen. Of klik hier om mensen direct via WhatsApp uit te nodigen.

Heel simpel: door op onze appjes te reageren. Wat u stuurt mag u zelf weten, maar een duimpje omhoog, een Israël-vlaggetje of een bemoediging vinden we natuurlijk altijd mooi! Deze interactie is nodig, zodat WhatsApp ons als een ’normaal’ account beschouwt. Klik hier voor meer info.