WhatsApp Israël nieuwsdienst. Meld je nu aan!

Er is heel veel nieuws over Israël. Helaas vaak negatief… En dat terwijl Israël zoveel moois te bieden heeft! Met onze Israël-nieuwsdienst willen we juist aandacht besteden aan het Israëlnieuws dat je niet zo vaak hoort. Denk aan nieuws over technische innovaties, cultuur en natuur, opmerkelijke (levens)verhalen en achtergrondinformatie over tradities en feesten in het Jodendom. Oh ja, je hoeft niet bang te zijn dat we je spammen: we versturen maximaal twee appjes per dag!

Hoe werkt het aanmelden?

  • Klik op deze link om u in te schrijven. Let op: dit werkt alleen via de app op de telefoon! Werkt het niet, volg dan de stappen hieronder.
  • Voeg het nummer +31617007529 toe aan uw adressenbestand
  • Stuur het volgende WhatsAppberichtje naar dit nummer:
    • [INVITE-729-5d12355694393] VOOR+ACHTERNAAM
  • Kopieer dus de code (inclusief de haakjes) en vergeet uw voor- en achternaam niet.

Heeft u dit gedaan? Dan staat u automatisch ingeschreven en krijgt u binnenkort een eerste bericht.

Reageren op berichten

Het zou fijn zijn als u zo nu en dan eens op de berichten wilt reageren. Wat u stuurt mag u zelf weten, maar een duimpje omhoog, een Israël-vlaggetje of een bemoediging vinden we natuurlijk altijd mooi! Deze interactie is nodig, zodat WhatsApp ons als een ’normaal’ account beschouwt.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze Whatsapp-service? Waarschijnlijk vind je hieronder het antwoord. Staat je vraag er niet tussen? Mail ‘m dan naar info@christenenvoorisrael.nl.

Na je aanmelding ontvang je een welkomstbericht. Zo weet je dat je aanmelding geslaagd is. Vanaf nu ontvang je onze appjes!

Als een nummer niet in uw contacten staat kunt u niet op de gestuurde linkjes klikken. Waarschijnlijk is dit een instelling van WhatsApp om u te beschermen tegen mensen die linkjes rondsturen om u op te lichten o.i.d. Als onze linkjes niet werken, dan staat naar alle waarschijnlijkheid ons nummer niet goed in het adresboek/contactenlijst. Voeg ons dus toe om de linkjes te kunnen openen.

Stuur deze tekst gevolgd door je voor- en achternaam naar +31617007529 [INVITE-729-5d12355694393] of gebruik deze link.

Meld u nogmaals aan via bovenstaand formulier. Lukt het nog niet, neem dan even contact op door een appje te sturen. 

Update: één van onze WhatsApp-nummers is tot nader order buiten gebruik gesteld. Daardoor kan het zijn dat u tijdelijk geen berichten ontvangt. Hier valt helaas niks aan te doen.

Nee, de dienst is en blijft gratis.

Nee, deze WhatsApp-service is alleen bedoeld om je op de hoogte te brengen van nieuws uit Israël en onze activiteiten. Voor vragen of opmerkingen kun je ons bellen op 033-2458824 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of mail ons op info@cvi.nl.

Nee, deze nummers worden alleen gebruikt voor de Whatsapp-Israël-nieuwsdienst. Dit geldt ook voor bellen via WhatsApp.

Dat vinden we natuurlijk jammer, maar afmelden kan door het bericht ‘STOP’ naar 06 5 8888 171 of 06 1700 7529 te sturen.

Dan is er iets fout gegaan bij je inschrijving. Meld dit even door een appje te sturen zodat wij de fout kunnen herstellen.

Andere abonnees van onze WhatsApp-service kunnen je telefoonnummer nooit zien.

De meest eenvoudige manier om onze berichten door te sturen is de tekst (dus niet de afbeelding!) te kopiëren en in een andere chat te plakken en te versturen. Wilt u het naar meerdere mensen tegelijk sturen, dan kun je het daarvandaan verder versturen of zelf een verzendlijst aanmaken.

Jazeker, dat vinden we leuk! Deel onderstaande video met je familie of vrienden via WhatsApp, Facebook of andere kanalen. Of klik hier om mensen direct via WhatsApp uit te nodigen.

Heel simpel: door op onze appjes te reageren. Wat u stuurt mag u zelf weten, maar een duimpje omhoog, een Israël-vlaggetje of een bemoediging vinden we natuurlijk altijd mooi! Deze interactie is nodig, zodat WhatsApp ons als een ’normaal’ account beschouwt. Klik hier voor meer info.