Schenken en nalaten aan Israël

Israël steunen kan op veel manieren. Met uw gift, periodieke schenking, of nalatenschap maakt u ons werk of dat van een specifiek project in Israël mogelijk.

Shalom,

Leo van Koesveld
uw contactpersoon voor schenken en nalaten

e-mail: schenken@cvi.nl
telefoon: 033 245 88 24

Door middel van een schenking of nalatenschap aan Christenen voor Israël kunt u het verschil maken voor belangrijke projecten in Israël en voor het Joodse volk. Klik hier voor een overzicht van de projecten.

Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek over de mogelijkheden, de wet- en regelgeving rondom het geven van giften en de verschillende manieren van nalaten.

Hieronder vindt u daarover alvast meer informatie. Natuurlijk kunt u voor al uw vragen die hier onbeantwoord blijven contact opnemen.

Veelgestelde vragen over schenken en nalaten

Wat is het verschil tussen schenken en nalaten? En hoe gaat dat precies in zijn werk? Deze en meer belangrijke vragen hebben we beantwoord om u alvast een stukje op weg te helpen. » klik hier om de vragen antwoorden te bekijken

Periodieke schenking

Periodiek schenken is een fiscaal aantrekkelijke manier om ons te steunen. (Meer informatie). U kunt het overeenkomstformulier hier downloaden.

Informatie aanvragen

Vraag de brochure over schenken en nalaten aan of vraag een persoonlijk gesprek aan met Leo van Koesveld over de mogelijkheden voor een schenking of nalatenschap.

Contact

Wilt u onze uitgebreide brochure over schenken en nalaten aan Israël ontvangen? Of wilt u een vrijblijvende afspraak maken met Leo van Koesveld, uw contactpersoon voor schenken en nalaten?

Als u hieronder uw gegevens invult, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.