Alles over Israëlzondag 2022

De eerste zondag in oktober is het in de Protestantse Kerk Nederland en veel andere kerken Israëlzondag. Op deze zondag wordt (extra) aandacht besteed aan de plaats van Israël in Gods plan. Dit jaar is dat op 2 oktober!

Publicaties uitdelen

Samen maken we Israëlzondag. Het is dé gelegenheid om zelf Israël onder de aandacht te brengen van de mensen in uw kerk! Geef andere christenen de kans om kennis te maken met Israël en help om de boodschap van Gods trouw aan Israël verder te verspreiden. Dat kan heel eenvoudig door onze publicaties te bestellen en op Israëlzondag uit te delen.

Let op: van bestellingen die vanaf 29 september worden geplaatst kunnen wij niet garanderen deze op tijd te leveren. Afhalen in Nijkerk is mogelijk.
Magazine 'Israël in beeld'
  • speciale uitgave voor Israëlzondag
  • 16 pagina's boordevol prachtige foto's van Israël
Isreality Magazine
  • speciaal voor jongeren van 16-28 jaar
  • met interviews, artikelen, Bijbelstudie en recepten
  • zolang de voorraad strekt
Gebedsflyer
  • flyer met handreikingen om te bidden voor Israël
  • verkrijgbaar in het Nederlands of Fries

Preekschets

Elk jaar bieden we aan predikanten en voorgangers een handreiking voor de prediking. De preekschetsen van afgelopen jaren zijn ook nog beschikbaar.

Kinderwerk

In samenwerking met Er op uit! hebben we weer een leerzaam pakket met kinderwerk samengesteld. Er zijn twee thema’s:

  • L’Chaim (met materiaal voor een kindermoment en aparte inleidingen voor boven-, midden- en onderbouw)
  • De Koning van Israël (één inleiding voor alle leeftijden, met powerpoint van de ‘Grote Israëlkwis’

Video

Wilt u uw gemeente inspireren om Israël te zegenen? Laat dan deze video zien tijdens de dienst op Israëlzondag!

Publicaties bestellen

Hieronder kunt u onze publicaties bestellen voor Israëlzondag 2022. Let op: baseer uw bestelling op het aantal huishoudens in uw gemeente en niet op basis van het aantal gemeenteleden.

Afhalen
Kiest u ervoor om uw bestelling bij ons af te halen? Dat kan vanaf donderdag 22 september in het Israëlcentrum in Nijkerk.

Laten bezorgen
Wilt u liever uw bestelling thuis laten bezorgen? Wanneer u kiest voor de optie 'laten bezorgen' sturen we uw bestelling gratis naar u op, uiterlijk in week 39.

Let op: van bestellingen die vanaf 29 september worden geplaatst kunnen wij niet garanderen deze op tijd te leveren. Afhalen in Nijkerk is mogelijk.