Businessclub

Welkom bij Bouwen met Israël: de businessclub van Christenen voor Israël! Een solide netwerk van positief-christelijke ondernemers die Israël actief steunen en het land willen helpen opbouwen.

Al meer dan vijftien jaar helpt de businessclub van Christenen voor Israël mee aan de opbouw van Israël. Dat doen we door lokale projecten te ondersteunen die gericht zijn op jongeren. Dat is bouwen met Israël!

Waarom lid worden van Bouwen met Israël?

Bouwen met Israël is dé ontmoetingsplek voor ondernemers met hart voor Israël. Wat zijn de voordelen van lid worden van onze businessclub?

 • toegang tot de events van onze businessclub
 • mogelijkheid tot deelname aan inspirerende ondernemersreizen naar Israël
 • aandacht voor uw bedrijf op onze website en in de maandkrant Israël Aktueel
 • uitnodigingen voor bijzondere evenementen van Christenen voor Israël
 • een hecht netwerk van ruim 200 betrokken collega-ondernemers met liefde voor Israël en voor de God van Israël
 • bedrijfspresentaties bij collega-ondernemers, om zo elkaar én elkaars bedrijven te leren kennen
 • misschien wel het belangrijkste: uw bijdrage van 500 euro per jaar (of 42 euro per maand) wordt besteed voor projecten die we als businessclub in Israël steunen. Deze projecten zijn gericht op jongeren die in de knel zitten. Klik hier voor meer info.

Wilt u geheel vrijblijvend meer info aanvragen over een lidmaatschap van de businessclub?

Aangenaam!

Heeft u het op uw hart om lid te worden van onze businessclub? Graag kom ik bij u langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact op voor een persoonlijke afspraak.

Roger van Oordt

Events

Naar Joods Antwerpen

Op woensdag 7 september houdt Bouwen met Israël een bijzonder evenement in Antwerpen. Speciaal voor onze leden! We rekenen op een gezellige dag waarop we elkaar als ondernemers ontmoeten en beter kunnen leren kennen, maar ook veel zullen leren over het rijke Joodse leven dat nog altijd volop aanwezig is in Antwerpen. De stad kent samen met New York, Londen en Parijs één van ‘s werelds grootste gemeenschappen van orthodoxe Joden buiten Israël.

Israël ontdekken voor ondernemers

We gaan van 19 t/m 26 oktober 2022 een prachtige reis naar Israël maken! Of u nu voor het eerst naar Israël gaat of daar al veel vaker bent geweest, dit programma is zó samengesteld, dat het voor iedereen een unieke reis is! Deze reis is exclusief voor leden van onze businessclub en hun partners.

Maak kennis met onze leden

Onze businessclub heeft inmiddels meer dan 180 enthousiaste leden, en dat worden er steeds meer! Wie zijn ze en vooral: wat motiveert hen om lid te zijn van 'Bouwen met Israël'?

We gingen bij een aantal van onze leden op bezoek. Maak bijvoorbeeld kennis met Cilla Ezerman, oprichter en eigenaar van Bijstand naar Werk. Met haar unieke en prijswinnende reïntegratieprogramma creëren Cilla en haar team kansen op passend werk voor mensen met een bijstandsuitkering, waardoor iedereen mee kan doen in de maatschappij.

In de video legt Cilla uit waarom ze lid is van onze businessclub!

Maak ook kennis met:

Willem de Boer Food en Events
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Willem de Boer is lid van onze businessclub: in deze video vertelt hij waarom

Jos Schot
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Op bezoek bij businessclublid Jos Schot van Profielnorm

Paul Jacobs
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Op bezoek bij businessclublid Paul Jacobs van Paul's Pie

Timo Niemeijer
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Op bezoek bij businessclubvoorzitter Timo Niemeijer van Groene Hart Service

Mike en Frank
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Op bezoek bij businessclubleden Mike en Frank van Dutch Blower

Freddy Bakker
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Op bezoek bij businessclublid Freddy Bakker van Torendruk

Christian Hagoort Bouw
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Christian is lid van onze businessclub: "Israël bewijst het bestaan van God"

Wim van Leeuwen
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Bouwen met Israël

Op bezoek bij businessclublid Wim van Leeuwen

WhatsApp-service voor ondernemers

Als ondernemer met hart voor Israël wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rond Israël. Maar dat kost ook veel tijd en moeite. Daarom introduceren we de Israël WhatsApp-service voor ondernemers. Hiermee blijft u eenvoudig en snel op de hoogte van bijvoorbeeld:

 • evenementen en projecten van 'Bouwen met Israël'
 • nieuws over zakendoen met Israël
 • bemoedigingen voor u als ondernemer
 • interviews met leden van de businessclub, om elkaar te inspireren

Aanmelden is heel eenvoudig en kan in twee stappen:

 1. Voeg het nummer 06-4715 6012 toe aan de contacten in uw smartphone (onder de naam Bouwen met Israel)
 2. App 'ONDERNEMERSNIEUWS AAN' naar dit nummer

Afmelden? Dat kan door 'ONDERNEMERSNIEUWS UIT' te appen naar hetzelfde nummer.

Maar... Word ik dan niet overladen door de zoveelste appgroep? Nee, dat zal niet gebeuren! We versturen in principe één appje per week. Bovendien komt u niet in een appgroep terecht, dus u hoeft niet bang te zijn voor allerlei reacties.

Deze projecten steunen we

Bouwen met Israël steunt projecten voor tieners en jongeren in de knel. Samen met onze leden realiseren we mooie dingen om Israël te zegenen. Hieronder vindt u een overzicht van de projecten die we als businessclub hebben gesteund, die we nu steunen of in de toekomst gaan steunen.

Project Eden

In kibboets Carmya ten zuiden van Ashkelon realiseerden we twee verkoopwagens, zodat meisjes die in de prostitutie terecht zijn gekomen of misbruikt zijn, weer op een vriendelijke manier met mensen in contact kunnen komen en ook zien dat ze op deze wijze iets goeds kunnen doen.

Yeddidim

We droegen bij voor een raketveilige ruimte in Ashdod die ook als educatieve ruimte dient om tieners die op school niet mee kunnen komen te begeleiden.

Sde Bar

We droegen bij voor een kaasmakerij en kleine geitenfokkerij voor jongeren die volledig ontspoord zijn, om in de woestijn onder goede begeleiding hen weer levensvreugde te geven. De kaasmakerij is er om ook praktisch bezig te zijn met een mooi resultaat.

Joods Agentschap

We droegen bij voor het Youth Futures programma: het realiseren van de inrichting en programma van speciale ruimte voor kinderen in Sderot die getraumatiseerd zijn door de voortdurende raketbeschietingen door Hamas en Islamitische Jihad vanuit Gaza.

Yeddidim

Een maatjesproject dat georganiseerd wordt in heel Israël om scholieren die goed mee kunnen komen op school in te schakelen voor leerlingen die het niet redden.

Hineni

We droegen bij voor apparatuur om te koelen in het humanitaire restaurant in Jeruzalem en jongeren die in de omgeving van Gaza wonen onder de voortdurende dreiging van raketbeschietingen een mogelijkheid te geven tot uitstapjes.

Jaffa Instituut

Het realiseren van een smart room in Beth Shemesh waar de scholieren die in het Internaat verblijven, omdat ze wegens moeilijke omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen, met moderne middelen onderwijs kunnen krijgen.

Joods Agentschap

Een buitensportveld met apparatuur in Carmiel, voor nieuwe jonge immigranten die hun schoolopleiding in Israël gaan doen terwijl hun ouders nog in Oekraïne of Rusland zijn.

Jerusalem Foundation

Nieuw: scoutinggebouw in Jeruzalem in samenwerking met de Jerusalem Foundation en de gemeente Jeruzalem. Het is speciaal voor jongeren in de knel in Zuid-Talpiot, een armere wijk in Jeruzalem. Jongeren krijgen hier de mogelijkheid om na school activiteiten te doen, educatief en sportief. De bedoeling is dat ook de ondernemers die dat willen mee kunnen helpen bij de bouw voor twee of drie dagen. We willen daarvoor ook een ondernemersreis organiseren en dit programmaonderdeel daarin integreren.

"We worden in de Bijbel opgeroepen om Israël te helpen met praktische zaken. Als 'Bouwen met Israël' willen we ons steentje bijdragen."

Timo Niemeijer, eigenaar Groene Hart Service en voorzitter businessclub

"Samen bereik je meer dan alleen. Dat is de reden dat ik wil bijdragen aan dit mooie initiatief."

Cilla Ezerman-Solinger, Bijstand naar Werk B.V.

"De Bijbelse profetieën worden vandaag in Israel vervuld. Dat maakt een bezoek aan Israël voor mij zo realistisch!"

Willem de Boer, eigenaar Willem de Boer Food & Events

"Ik geloof in de God van Israel, en in Jezus als de Koning van Israël. Het gaat immers om onze oudste broer."

Mike Verhagen, Dutch Blower

Businessclub events

De businessclub van Christenen voor Israël organiseert regelmatig waardevolle events in het Israëlcentrum in Nijkerk, of bij één van onze leden in het land. We ontmoeten elkaar, ontvangen een boeiende gastspreker en genieten samen van lekker eten.