Tulpenactie 2024

Elk jaar bemoedigen we Israël en het Joodse volk op een bijzondere manier: met bloemen! We hopen ook dit najaar weer 150.000 tulpenbollen uit te delen in Israël als teken van vriendschap van Nederland aan Israël. Doet u mee?

Er is wereldwijd veel kritiek op Israël en op het Joodse volk. In veel opzichten staat Israël alleen. Tijdens de Tulpentour worden zoveel mogelijk plaatsen door het hele land bezocht.

Van kibboets tot legerbasis, van school tot stadsbestuur. Bemoedigen is het belangrijkste doel. Als het team van de Tulpentour komt vertellen dat duizenden mensen in Nederland van hen houden en voor hen bidden, levert dat vaak ontroerende situaties op.

Waarom tulpenbollen?

Met tulpenbollen…

  • open je deuren
  • kom je op plaatsen waar anders bijna niemand komt
  • ontsluit je harten waardoor je van hart tot hart spreekt
  • bemoedig je de bevolking omdat aan hen gedacht word
  • raak je mensen, omdat je komt in plaatsen waar soms eigen familie en vrienden niet naartoe komen, bijvoorbeeld in Judea en Samaria en rond de Gazastrook
  • laat je zien dat je achter Israël staat
  • toon je solidariteit
  • komt op twee momenten vriendschap tot uiting: bij het poten én tijdens de bloei in het voorjaar

We doen dit omdat de Heere God Israël heeft uitverkoren. Omdat het Joodse volk Zijn volk is. Daarom willen we Israël zegenen, in woord én daad.

Let op: u krijgt de tulpenbollen niet thuis gestuurd, maar ze worden namens u direct uitgedeeld in Israël met vermelding van NAW-gegevens voor eventueel contact. 

Doe mee!

Doet u mee? Stort uw gift voor de tulpenactie op IBAN NL38 ABNA 052 931 0252 van Christenen voor Israël onder vermelding van ‘tulpenactie’.


> 5 zakjes tulpenbollen in geschenkverpakking = €15,-
> 10 zakjes tulpenbollen in geschenkverpakking = €30,-
> 20 zakjes tulpenbollen in geschenkverpakking = €60,-

> 1 doos (250 tulpenbollen voor tuinen/parken) = €100,-

Tulpen doneren

Persoonsgegevens

Uw adres

U bestelt

Kies uw betaalmethode

    Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy