Sluiten

Zoeken.

Nieuws uit Israël

Terug naar overzicht

NIEUW: Israëlnieuws via ons WhatsApp-kanaal

Door Redactie cvi.nl - 

1 februari 2024

Nieuw bericht op WhatsApp (2)

"Nieuw?", denkt u misschien? "Dat heeft Christenen voor Israël toch al jaren?" Inderdaad: met onze WhatsApp-nieuwsservice bedienen we dagelijks zo'n 17.000 mensen van interessante updates over Israël. Tenminste, dat is de bedoeling.

De afgelopen periode zijn enkele van onze nummers echter één of meerdere keren geblokkeerd geweest.

Hierdoor kan het zijn dat u al enige tijd geen nieuwe berichten meer van ons ontvangt. Het is op dit moment niet te zeggen wanneer de WhatsApp-nieuwsservice weer volledig in de lucht is.

Gelukkig hebben we een alternatief: ons WhatsApp-kanaal. Abonneren is heel eenvoudig (volg de drie stappen hieronder) en we delen hier dezelfde berichten als via de WhatsApp-nieuwsservice.

Het enige verschil is dat de berichten van het kanaal niet tussen uw chats komen te staan, maar u kunt ze vinden in het menu onder 'updates'. Bij iPhone-toestellen staat dit onderin uw scherm, bij Android-toestellen wat meer naar boven onder het tabje 'Updates'.

Zo abonneert u zich op ons WhatsApp-kanaal:

  1. Klik op deze link
  2. Klik rechtsboven op 'Volg' (bij iPhone) of 'Volgen' (bij Android)
  3. Klik op het icoontje van het belletje zodat u een melding ontvangt wanneer er een nieuw bericht is toegevoegd (maximaal 2 berichten per dag)

Let op: ons WhatsApp-kanaal blijft actief, ook als de WhatsApp-nieuwsservice weer in de lucht is.

Favicon CVI

De auteur

Redactie cvi.nl

Doneren
Abonneren
Agenda