Sluiten

Zoeken.

Ondernemers

Terug naar overzicht

Foto's: de bouw van een nieuw clubhuis voor jonge scouts in Jeruzalem vordert gestaag

Door Bouwen met Israël - 

10 december 2022

WhatsApp Image 2022-12-10 at 18.54.27 (6)

Vorig jaar begon Bouwen met Israël, de businessclub van Christenen voor Israël, samen met de Jerusalem Foundation en de gemeente Jeruzalem aan een nieuw en ambitieus bouwproject. In de wijk Oost-Talpiot, Jeruzalem, worden de letterlijke contouren daarvan steeds meer duidelijk.

Op een goede locatie in de wijk verrijst momenteel een clubhuis voor jonge scouts. De scouting is in Israël erg belangrijk en biedt aan kinderen en jongeren de kans om zich te ontwikkelen. In de wijk Oost-Talpiot wonen veel gezinnen met een migratieachtergrond. Om ook deze kinderen de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan de scouting, heeft de businessclub dit project geadopteerd.

Onze contactpersoon van de Jerusalem Foundation stuurde enkele foto's van de vorderingen van de bouw: "We hopen het project voor Onafhankelijkheidsdag (26 april, red.) af te ronden. In Oost-Talpiot is het volgend jaar extra feest, want dan viert de wijk zijn vijftigste verjaardag."

Wanneer het gebouw opgeleverd wordt hoopt een delegatie van Nederlandse ondernemers af te reizen naar Jeruzalem om de opening bij te wonen.

Bekijk hier de foto's van de bouw:

klik op de foto voor een vergroting en gebruik de pijltjes om naar de volgende/vorige foto te gaan

Bouwen met Israel logo auteur

De auteur

Bouwen met Israël

Bouwen met Israël is de groeiende businessclub van Christenen voor Israël: dé ontmoetingsplek voor christelijke ondernemers met hart voor Israël.

Doneren
Abonneren
Agenda