Sluiten

Zoeken.

Ondernemers

Terug naar overzicht

Businessclub-leden ontmoeten elkaar in Ede: "Mooi om weer nieuwe contacten te leggen"

Door Bouwen met Israël - 

10 februari 2024

WhatsApp Image 2024-02-09 at 10.12.33 (1)

Met veel meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen moesten vooraf geïnteresseerden worden teleurgesteld en op de avond zelf was het zoeken naar een plekje waar nog een stoel paste. De eerste regionale bijeenkomst van businessclub 'Bouwen met Israël' in 2024 kun je dan ook met recht een overweldigend succes noemen.

De bijeenkomst vond afgelopen donderdag plaats bij FALK Bouwsystemen in Ede. Ruim 80 ondernemers werden gastvrij ontvangen door Jan en Corine Hardeman, die met hun bedrijf FALK lid zijn van Bouwen met Israël, de businessclub van Christenen voor Israël.

Na het welkom gaf voorzitter Timo Niemeijer namens Bouwen met Israël een update over de laatste ontwikkelingen rond de businessclub. Ook de situatie in Israël bleef daarbij niet onbenoemd. 

Tijdens het diner was er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ook de rondleiding door het familiebedrijf dat in de afgelopen 17 jaar werd opgebouwd leverde veel positieve reacties op. 

Hoewel het een regio-bijeenkomst was, kwamen de ondernemers uit alle windhoeken van het land naar Ede. "Mooi om nieuwe contacten te leggen met andere ondernemers met hart voor Israël, juist nu" was een veelgehoorde motivatie om de gang naar Ede te maken. 

Na afloop van de bijeenkomst besloten drie ondernemers die als introducé waren meegenomen om ook lid te worden van Bouwen met Israël. Daarmee klimt het totaalaantal leden nu snel richting de 300. De meeste leden staan vermeld op onze website.

De volgende bijeenkomst van Bouwen met Israël is op 18 april in het Israëlcentrum in Nijkerk. Dat betreft een landelijke bijeenkomst, met onder meer een speciale gast uit Israël. Klik hier om gratis aan te melden

Bekijk hieronder enkele foto's van de bijeenkomst van afgelopen donderdag (klik voor een vergroting en swipe of navigeer met de pijltjes)

Bouwen met Israel logo auteur

De auteur

Bouwen met Israël

Bouwen met Israël is de groeiende businessclub van Christenen voor Israël: dé ontmoetingsplek voor christelijke ondernemers met hart voor Israël.

Doneren
Abonneren
Agenda