Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Steun Israël

Terug naar overzicht

Familiekamp van de First Baptist Church in Bethlehem geslaagd en gezegend

Door Redactie cvi.nl - 

29 augustus 2023

zomerkamp - PHOTO-2023-08-08-18-39-20

Foto: First Baptist Church Bethlehem

Aan het begin van de zomer publiceerden we een brief van dominee Naim Khoury en zijn vrouw Elvira uit Bethlehem. Daarin vertelden zij over hun plan om een familiekamp te houden waaraan ook de mensen met een kleine beurs konden meedoen. Nu de zomer (bijna) voorbij is kregen wij het volgende verslag van de familie Khoury.

Hartelijke groeten uit de stad van David Bethlehem, de geboorteplaats van onze Heere en Redder Jezus Christus! We hopen en bidden dat het goed met u gaat.

We waarderen het enorm dat u wil helpen het familiekamp mogelijk te maken, en we danken de Heere dat hij uw hart hierin betrok. We danken u van harte voor uw betrokkenheid en liefde om te willen bijdragen hieraan. We hopen en bidden dat het u tot zegen mag zijn.

Programma

We hebben het programma voor de gezinnen goed mogen afronden, en we danken de Heere voor het goede en gezegende resultaat! Uiteindelijk waren er 150 deelnemers met hun kinderen! Eigenlijk zouden er nog wel meer mensen mee willen doen, maar dat liet het budget niet toe. De families die er waren, hebben ontzettend genoten van het programma. Zij en hun kinderen waren blij, dankbaar, en voldaan. Ze waren ook dankbaar voor de mogelijkheid om met elkaar het programma te mogen meemaken, dat we speciaal voor hen hadden samengesteld. Ze genoten volop van de faciliteiten die deze mooie plek hen bood.

Om u een beetje een idee van het programma te geven. Dit stond er onder andere op: maaltijden, vervoer, overnachtingen, spelletjes voor de kinderen, ontmoeting en samenzijn, versnaperingen, Bijbelstudie, samenzang, koorzang, preken, programma voor vrouwen, zwemmen in het zwembad met de kinderen. En de laatste avond hadden we een verrassing georganiseerd: een verjaardagstaart voor diegenen in de groep die jarig waren.

Gezegende tijd

Het thema van het familiekamp was Filippenzen 3:10, waar staat: “Opdat ik Hem mag kennen, en de kracht van Zijn opstanding en de gemeenschap met Zijn lijden, doordat ik aan Zijn dood gelijkvormig word.” We hebben ons best gedaan iedereen geestelijk en fysiek te helpen zoals de Heere ons opdraagt te doen. We danken de Heere voor iedereen die zijn handen ophief naar de Heere. Het waren mooie en gezegende momenten voor iedereen die er was. Je kon de vreugde, de blijheid van hun gezichten zien stralen en de rust die uitging van deze tijd samen.

Aan het einde van de bijeenkomst moesten sommigen huilen; ze werden geraakt door de kracht van Zijn Woord. Want Zijn Woord is als een hamer die rosten breekt. Uiteindelijk ging iedereen blij naar huis, en ze zeiden: wat een fantastisch programma en wat een heerlijke tijd; dank aan iedereen die dit mogelijk maakte.

Dat de Heere u mag zegenen omdat u dit mogelijk maakte. Want niets is onmogelijk voor de Heere.

In Christus verbonden,

Elvira & Naim Khoury

Steun de First Baptist Church in Bethlehem!

De gemeente van ds. Naim Khoury is een gemeente met veel liefde voor de God van Abraham, Isaak en Jakob, voor de God van Israël. Die boodschap van Gods trouw aan Israël maakt hen niet populair in de stad. Juist daarom is het geweldig dat we deze gemeente financieel mogen ondersteunen. Mede door uw steun kunnen de zomeractiviteiten voor jong en oud elk jaar weer van start gaan. Helpt u mee?

Favicon CVI

De auteur

Redactie cvi.nl

Doneren
Abonneren
Agenda