Sluiten

Zoeken.

Ondernemers

Terug naar overzicht

Businessclub 'Bouwen met Israël' terug van prachtige reis in Israël

Door Bouwen met Israël - 

29 oktober 2022

Talpiot

De groep ondernemers op de plaats waar snel een clubhuis voor de scouting in Jeruzalem zal verrijzen.

Bouwen met Israël, de businessclub van Christenen voor Israël, is terug van een prachtige reis in Israël. Van 19 tot en met 26 oktober trok een groep van ruim 30 ondernemers en partners door het land en bezocht naast de hoogtepunten van Israël ook enkele projecten die de businessclub ondersteunt.

Zo namen de ondernemers een kijkje op een bouwplaats in Jeruzalem, in de wijk Talpiot. Mede dankzij een bijdrage van 250.000 euro van Bouwen met Israël zal daar in het komende jaar een groot clubhuis worden gebouwd voor jeugdscouts. Het project wordt in samenwerking met de gemeente Jeruzalem en de Jerusalem Foundation vlotgetrokken en zal straks een thuis bieden aan kinderen uit deze achterstandswijk.

Ook reikte voorzitter Timo Niemeijer een cheque van 86.000 euro uit aan de organisatie Tsahal Zion.

Andere partnerorganisaties die werden bezocht waren onder meer Eden, waar kwetsbare Israëlische tienermeisjes worden voorbereid op een maatschappelijk leven en CFOIC, dat zich inzet voor de ontwikkeling van Joodse gemeenschappen in Judea en Samaria. Directeur Sondra Baras introduceerde de leden van de businessclub daar in een nieuwe wijk van het dorp Revava, speciaal gebouwd voor nieuwe immigranten.

Tussen de bedrijven door was er natuurlijk ook voldoende tijd voor ontspanning en sightseeing. Enkele ondernemers waren voor het eerst in Israël en zeker dan kan een bezoek aan bijvoorbeeld het Meer van Galilea en Masada niet ontbreken.

Businessclub-voorzitter Timo Niemeijer kijkt terug op een geslaagde reis: "Heerlijk om zo samen Israël te bemoedigen, elkaar op te bouwen en te zien dat de profetieën uitkomen en God trouw is aan Zijn volk. Bent u ondernemer en wilt u ook binnenkort met ons naar Israël? Eind januari organiseren we een avontuurlijke woestijnreis! Informatie daarover volgt binnenkort."

Wilt u als ondernemer vrijblijvend op de hoogte blijven van onze businessclub? Meld u dan aan voor onze WhatsApp-service. Aanmelden kan heel eenvoudig in twee stappen:

  1. Voeg het nummer 06-4715 6012 toe aan de contacten in uw smartphone (onder de naam Bouwen met Israel)
  2. App 'ONDERNEMERSNIEUWS AAN' naar dit nummer

Afmelden? Dat kan door 'ONDERNEMERSNIEUWS UIT' te appen naar hetzelfde nummer.

U ontvangt één keer per week een update die iets met onze businessclub of ondernemen te maken heeft.

Bouwen met Israel logo auteur

De auteur

Bouwen met Israël

Bouwen met Israël is de groeiende businessclub van Christenen voor Israël: dé ontmoetingsplek voor christelijke ondernemers met hart voor Israël.

Doneren
Abonneren
Agenda