Sluiten

Zoeken.

5 redenen waarom je de concerten van de Shalva Band niet mag missen

Door Redactie cvi.nl - 

8 september 2023

Shalva Band Israel

In oktober komt de Shalva Band naar Nederland! De Shalva Band behoort tot de meest geliefde Israëlische bands van dit moment. Het bestaat uit acht zangers en muzikanten met een bijzonder verhaal. Elk bandlid heeft een beperking, maar dat houdt ze niet tegen om hun muzikale gaven en talenten in te zetten en mensen een unieke avond te laten beleven.

Er zijn al veel kaarten verkocht! Nog geen kaartje? We geven 5 redenen waarom je de concerten niet mag missen.

1. Het worden unieke en feestelijke avonden

Dit worden echt avonden waarvan je later zegt: "gaaf dat ik daar was!". Of, als je er niet bij was, "jammer dat ik dat heb gemist...". Het worden unieke en feestelijke avonden die je niet snel zult vergeten.

2. Er komen prachtige Israëlische liederen en bekende meezingers voorbij

Natuurlijk staat muziek centraal tijdens deze avonden. En muziek maken, dat kun je wel aan de Shalva Band overlaten! Kijk en luister maar eens naar dit live optreden:

3. Er komen heel veel vrienden van Israël

Dit jaar bestaat Israël 75 jaar! Dat hebben we afgelopen voorjaar al gevierd met de 6000 bezoekers van de Mazzeltov-concerten. Dit najaar gaan we vrolijk verder, met onder meer deze concerten van de Shalva Band.

4. Je raakt geïnspireerd

De verhalen van de Shalva-muzikanten zijn een bron van inspiratie voor iedereen. Ze laten zien dat iedereen een betekenisvol leven kan leiden.

5. Met uw komst ondersteunt u het belangrijke werk van Shalva in Israël

De organisatie Shalva in Israël draagt zorg voor mensen met allerlei verschillende beperkingen. De opbrengst van deze concerten gaat naar het Shalva Centrum in Jeruzalem!

Overtuigd? Bestel dan snel kaarten voor maar €12,50 p.p. (inclusief pauzedrankje). Kies hieronder de dichtstbijzijnde concert!

Oud-Beijerland

maandag 16 oktober om 19.30 uur in De Poort

Veenendaal

op dinsdag 17 oktober om 19.30 uur in De Basiliek

Hoogeveen

op woensdag 18 oktober om 19.30 uur in De Tamboer

Favicon CVI

De auteur

Redactie cvi.nl

Doneren
Abonneren
Agenda