Sluiten

Zoeken.

Concert van de Shalva Band in Oud-Beijerland

De Poort Oud-Beijerland

16 

oktober

19:30 - 22:30

Betaald

Shalva Band Israel

Op maandag 16 oktober komt de Israëlische Shalva Band naar Oud-Beijerland voor een onvergetelijk benefietconcert! De avond vindt plaats in De Poort en begint om 19.30 uur.

De Shalva Band behoort tot de meest geliefde Israëlische bands van dit moment. Het bestaat uit acht zangers en muzikanten met een bijzonder verhaal. Elk bandlid heeft een beperking, maar dat houdt ze niet tegen om hun muzikale gaven en talenten in te zetten en mensen een unieke avond te laten beleven.

De band is verbonden aan Shalva, een hulporganisatie in Israël die zich inzet voor de ondersteuning van en zorg voor kinderen met een beperking en hun families. Shalva is opgericht in 1990 en heeft sindsdien duizenden kinderen en hun families geholpen. De organisatie heeft een grote bijdrage geleverd aan het creëren van meer bewustzijn en acceptatie van mensen met een beperking in de Israëlische samenleving.

Bekijk de video-uitnodiging:

De Shalva Band is wereldwijd bekend. Onder meer door hun optreden tijdens het Eurovisie Songfestival in 2019 in Tel Aviv, maar nog meer vanwege hun aanstekelijke energie en de prachtige muziek die ze maken. Van traditionele Israëlische en Joodse liederen tot bekende meezingers: bereid u voor op een muzikaal feest waar u nog lang aan terug zult denken!

Maak kennis met de Shalva Band met het nummer A Million Dreams:

We zijn verheugd dat de Shalva Band naar Nederland komt voor drie concerten, waarvan de eerste in Oud-Beijerland! Kom ook en beleef een uniek concert.

Praktische info

 • datum: maandag 16 oktober 2023
 • tijd: van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur
 • locatie: De Poort, Polderlaan 1 in Oud-Beijerland
 • prijs: €12,50,- p.p. inclusief pauzedrankje
 • let op: komt u met een rolstoel, laat dit dan z.s.m. aan ons weten door te mailen naar pkoelewijn@cvi.nl
 • kaarten reserveren kan hieronder. Nadat u uw bestelling hebt afgerond ontvangt u binnen enkele werkdagen het ticket in uw mailbox

Locatie

De Poort, Oud-Beijerland

Polderlaan 1

3261ZA, Oud-Beijerland

Routebeschrijving

Let op! Nog 463 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Voeg gast(en) toe (max 9)

Kies uw betaalmethode

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda