Sluiten

Zoeken.

Video: bid mee voor de vrede van Jeruzalem

Door Christenen voor Israël - 

21 september 2020

Video mockup
App, interface, multimedia, play, user, video, web

Elk jaar op de eerste zondag van oktober wordt in veel kerken speciale aandacht gegeven voor de bijzondere band die we als christenen hebben met Israël. Voor sommige christenen is die band heel vanzelfsprekend, voor anderen wat minder. God spreekt over een eeuwigdurend verbond met Israël. Maar wat betekent dat?

Wat betekent Gods trouw aan Israël?

Al jarenlang wordt op de Israëlzondag onze krant Israël Aktueel uitgedeeld in veel kerken en gemeenten. Alleen: dit jaar is dat wat ingewikkelder, omdat veel mensen vanwege de coronamaatregelen thuis via livestream meekijken, of omdat er niks mag worden uitgedeeld. Daarom hebben we een korte video gemaakt (iets meer dan een minuut) die vertoond kan worden in uw kerk en/of tijdens de livestream. In deze video leggen we op een eenvoudige manier uit wat Israël zo bijzonder maakt. De video eindigt met een oproep tot gebed.

Ook bij u in de kerk?

Doet u mee, en vraagt u ook toestemming aan uw voorganger of kerkenraad om de video in uw kerk te vertonen? Wat zou het mooi zijn als de boodschap van Gods trouw voor Israël in honderden kerken te zien zal zijn! De video kunt u downloaden op uw computer, door op de drie puntjes rechtsonder in de video te klikken. Als dit niet werkt, kunt u hier de video via WeTransfer downloaden.

Meer informatie? E-mail: info@cvi.nl of telefoon: 033-2458824.

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda