Tour met Hananya Naftali 2024

een van de grootste influencers uit Israël

Hananya Naftali is een groot verdediger van Israël op sociale media, zoals Facebook, Instagram, YouTube en TikTok. Hananya neemt het online op voor Israël, met video’s, infographics, prikkelende teksten en persoonlijke verhalen. In april is hij in Nederland!

Wie is Hananya Naftali?

‘Ik ben een Israëli die uit liefde voor zijn land werkt en niet uit haat voor de Palestijnen. Ik doe wat ik doe, omdat ik van vrede houd en niet van oorlog.’ Met deze zinnen is het gelijk duidelijk waar de bekende influencer Hananya Naftali voor staat. Hij komt online op voor Israël en het Joodse volk. Ook werkt hij in het media-team van premier Benjamin Netanyahu.

Aan het begin van de oorlog in Gaza werd Hananya opgeroepen voor het leger, maar na een aantal weken kreeg hij ontslag om online te strijden voor zijn land. Samen met zijn vrouw India komt hij in april naar Nederland om op een paar evenementen van Christenen voor Israël te komen spreken.

Arabisch-Israëlisch conflict

Hananya weet als geen ander het Arabisch-Israëlisch conflict uit te leggen en handvatten te geven om hierover het gesprek aan te gaan met mensen om je heen. Is Israël een bezettende staat? Hoe moet je kijken naar de tweestatenoplossing? Wat zijn de kolonisten? Is Israël een apartheidsstaat? Deze en vele andere vragen beantwoordt Hananya met liefde.

Ontmoet Hananya Naftali!

De avonden met Hananya vinden plaats op drie verschillende locaties in Nederland. Het worden interactieve avonden, met statements van Hananya, video’s over de huidige situatie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Mis deze bijzondere evenementenreeks niet en reserveer nu je (gratis) kaarten!

(omgeving) Dordrecht [VOL]

donderdag 11 april om 19.30 uur • locatie volgt z.s.m.

(omgeving) Drachten [VOL]

vrijdag 12 april om 19.30 uur • locatie volgt z.s.m.

(omgeving) Ede

zaterdag 13 april om 19.30 uur • locatie volgt z.s.m.