Sluiten

Zoeken.

Hananya Naftali in (omgeving) Ede

13 

april

19:30

Gratis

Hananya Naftali

Op zaterdag 13 april 2024 om 19.30 uur spreekt de bekende Israëlische Hananya Naftali in de omgeving van Ede. Reserveer hier uw gratis kaarten!

Wie is Hananya Naftali?

Hananya Naftali is een groot verdediger van Israël op sociale media, zoals Facebook, Instagram, YouTube en TikTok. Hananya neemt het online op voor Israël, met video’s, infographics, prikkelende teksten en persoonlijke verhalen.

Aan het begin van de oorlog in Gaza werd Hananya opgeroepen voor het leger, maar na een aantal weken kreeg hij ontslag om online te strijden voor zijn land.

Arabisch-Israëlisch conflict

Hananya weet als geen ander het Arabisch-Israëlisch conflict uit te leggen en handvatten te geven om hierover het gesprek aan te gaan met mensen om je heen. Is Israël een bezettende staat? Hoe moet je kijken naar de twee-staten oplossing? Wat zijn de kolonisten? Is Israël een apartheidsstaat? Deze en vele andere vragen beantwoordt Hananya met liefde.

Ontmoet Hananya Naftali!

Op zaterdag 13 april 2024 organiseren we een interactieve avond met speeches van Hananya, in (de omgeving van) Ede. De avond wordt een interactieve spreekbeurt met speeches van Hananya, video’s over de huidige situatie en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Mis dit bijzondere evenement niet en reserveer nu uw (gratis) kaarten!

Praktische informatie
  • datum: zaterdag 13 april 2024
  • tijd: de avond begint om 19.30 uur
  • locatie: volgt z.s.m.
  • vertaling beschikbaar (Engels > Nederlands)
  • toegang is gratis, aanmelden is verplicht en kan via het formulier hieronder!

Locatie

Helaas, geen plekken meer beschikbaar

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda