Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

We zijn weer begonnen!

Door Christenen voor Israël - 

5 augustus 2020

Sprekers-CVI

Vanaf half maart hebben we vrijwel al onze activiteiten moeten annuleren, vanwege de maatregelen rond het coronavirus. Vanaf deze maand hopen onze sprekers weer het land in te trekken om te vertellen van Gods trouw aan Israël! Uiteraard wel met de nodige aanpassingen.

Welke maatregelen nemen we?

Aanmelden

Een belangrijke maatregel die we treffen is dat u zich van tevoren moet aanmelden voor een lezing. Voor elke locatie is een maximumaantal personen vastgesteld. We kunnen helaas alleen personen binnenlaten die zich van tevoren hebben aangemeld. Let op: vol is ook echt vol!

Afstand

Alle locaties zijn ingericht volgens de 'anderhalvemetermaatregel'. We verwachten van onze bezoekers dat de voorschriften rondom het houden van afstand worden gerespecteerd, zowel bij binnenkomst als tijdens de activiteit zelf.

Ontsmetten

Bij binnenkomst heeft u de mogelijkheid om uw handen te ontsmetten.

Welkom!

Uiteraard heten we u graag in goede gezondheid welkom. We zijn dankbaar dat we na een stop van bijna zes maanden weer kunnen doen wat we zo graag doen: het land in om te vertellen over Gods plan met Israël! We doen een beroep op de verantwoordelijkheid van onze bezoekers om zich te houden aan de genomen maatregelen. Onze sprekers en medewerkers zien er naar uit om u weer te ontmoeten!

Bekijk onze agenda en zoek op een spreker of activiteit bij u in de buurt. En vergeet niet u aan te melden als u een lezing wilt bezoeken!

Onze lezingen

17

sept.

Venlo-Blerick

Studiebijeenkomst met ds. Willem Glashouwer in Venlo over 'Troost mijn volk'

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda