Sluiten

Zoeken.

Tentoonstelling Redders in Nood weer open!

18 november 2020

IMG_2731

De tentoonstelling Redders in Nood

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen was onze tentoonstelling Redders in Nood afgelopen twee weken helaas gesloten. Maar er is goed nieuws: de tentoonstelling opent morgen weer haar deuren!

Vanaf morgen kunt u weer een bezoek brengen aan de tentoonstelling. En er is nog meer goed nieuws! Redders in Nood blijft nog open tot 10 januari (in plaats van 5 december), dus ook in de kerstvakantie kunt u de tentoonstelling bekijken. Redders in Nood is een tentoonstelling die gaat over mensen die tijdens de Tweede Wereldoorlog Joden geholpen hebben. In de tentoonstelling zie je tot welke verschrikkingen antisemitisme leidden, maar zie je ook tekenen van hoop in de redders die hun leven op het spel durfden te zetten voor hun Joodse naaste.

Bezoek onze

tentoonstelling

Bij de interactieve tentoonstelling hoort een spannende codekraker en bijzondere film. De tentoonstelling is geschikt voor jong én oud en zo'n zesduizend mensen zijn u al voorgegaan. Komt u ook? Vooraf aanmelden is verplicht en kan hier. Mocht u met een schoolklas willen komen, dan is dat ook zeker mogelijk. U kunt zich daarvoor hier aanmelden. Bekijk hieronder hoe de tentoonstelling na twee weken haar deuren weer opende:

Tot ziens in het Israëlcentrum!

Tot ziens in het Israëlcentrum!

Doneren
Abonneren
Agenda