Sluiten

Zoeken.

Steun Israël

Terug naar overzicht

Naar dit project in Israël gaat de opbrengst van de benefietconcerten van Yonatan Razel!

Door Redactie cvi.nl - 

12 oktober 2022

Yonatan Razel

Yonatan Razel geeft binnenkort drie benefietconcerten in Nederland

Nog maar een paar weken en dan komt de bekende Israëlische zanger Yonatan Razel naar Nederland voor drie benefietconcerten. Hoog tijd om bekend te maken naar welk mooie doel de opbrengst van deze concerten gaat!

Apeldoorn

Op 31 oktober treedt Yonatan Razel op in Gebouw 055 in Apeldoorn.

Drachten

Op 1 november treedt Yonatan Razel op in schouwburg De Lawei in Drachten.

Oud-Beijerland

Op 3 november treedt Yonatan Razel op in De Poort in Oud-Beijerland.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: dat project is Hineni in Jeruzalem! Deze hulporganisatie is vooral bekend vanwege de gaarkeuken in hartje Jeruzalem, waar de armste inwoners van de stad zes dagen per week een voedzame maaltijd kunnen halen. Hiermee voorziet Hineni in een grote behoefte.

Het werk van Hineni is afhankelijk van giften. Daarom is het een voorrecht om als christenen via Hineni iets te mogen betekenen voor de armste inwoners van Jeruzalem. Hineni is Hebreeuws voor 'hier ben ik'. Tijdens de benefietconcerten willen we dan ook een statement afgeven richting Israël: we zijn er voor jullie!

0 0 000 n

Het is elke dag een drukte van jewelste bij Hineni in Jeruzalem.

De concerten, die plaatsvinden in Apeldoorn (31 oktober), Drachten (1 november) en Oud-Beijerland (3 november), worden feestelijke avonden tot eer van de God van Israël. Yonatan Razel zegt zelf: "Het worden bijzondere avonden, met muziek en verhalen. Met muzikanten en piano, en gebed. Hopelijk komen er veel mensen, zodat het een mooi muzikaal feest wordt."

Bekijk hier de persoonlijke uitnodiging van Yonatan Razel:

Favicon CVI

De auteur

Redactie cvi.nl

Doneren
Abonneren
Agenda