Sluiten

Zoeken.

Oud & Nieuw vier je dit jaar met ons!

Door Christenen voor Israël - 

29 december 2020

Schermafbeelding 2020-12-28 om 19.17.18

Sara van Oordt presenteert op oudejaarsavond een bijna 2,5 uur durende show

Oud en nieuw zal dit jaar anders zijn dan normaal. Geen vuurwerk, en weinig of misschien wel geen bezoek. Daarom zendt Christenen voor Israël op oudejaarsavond én op nieuwjaarsdag een gezellige, informatieve en bemoedigende oud & nieuw-show uit van maar liefst bijna 2,5 uur! Kijkt u mee?

Kijk hier de uitzending:

Het was het jaartje wel: begin dit jaar brak de coronacrisis in volle hevigheid uit. Ook in het Israëlcentrum was de impact groot. Al onze activiteiten moesten ineens geannuleerd worden, en we begonnen met een dagelijkse livestream. Ook het nieuws rondom Israël stond niet stil. We moesten de etiketten van onze wijn uit Judea en Samaria weer eens aanpassen, Israël werd weer overmatig veroordeeld door de Verenigde Naties, ga zo maar door. Genoeg stof dus om op terug te blikken.

Tegelijk kijken we ook vooruit: wat gaat 2021 ons brengen? Wat leert de Bijbel ons over de tijd waarin we leven? Wat is onze hoop voor de toekomst, en wat is de rol van Israël daarin?

Dat alles gaan we bespreken met allerlei gasten. Onder andere in de show: Kees van der Staaij (SGP), Joël Voordewind (CU), opperrabbijn Binyomin Jacobs, de Christenen voor Israël-sprekers ds. Willem Glashouwer, ds. Oscar Lohuis en ds. Henk Poot, en de oude en nieuwe directeur van Christenen voor Israël.

Kijk dus mee op donderdag 31 december 2020 om 19.30 uur – herhaling op 1 januari 2021 om 19.30 uur. Meekijken kan via cvi.nl/livestream of via het YouTube-kanaal of de Facebookpagina van Christenen voor Israël.

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda