Sluiten

Zoeken.

Nieuwe beademingsafdeling Adi geopend dankzij uw steun

Door Christenen voor Israël - 

25 juli 2022

Beademingsapparatuur Adi

In december 2021 vroegen we uw hulp voor de beademingsafdeling van Adi. Er waren elf nieuwe bedden nodig die voorzien moesten worden van specialistische beademingsapparatuur, zodat kinderen van Adi met ademproblemen niet naar een ziekenhuis hoeven, maar bij Adi kunnen blijven.

Wat de organisatie Adi (voorheen Aleh) zo uniek maakt, is dat het echt een thuis is voor kwetsbare kinderen met een meervoudige beperking. Ze geven er niet alleen medische hulp, maar ze doen allerlei activiteiten zodat deze kinderen een blij leven kunnen hebben. Met honderden vrijwilligers en professionele medewerkers geven ze deze kinderen alles wat ze nodig hebben.

Bij Adi kijken de medewerkers naar wat kinderen wél kunnen en dagen ze steeds weer uit. Dat is voorbij zodra deze kinderen noodgedwongen in het ziekenhuis moeten worden opgenomen. Daarom wilde Adi graag een afdeling starten met beademingsapparaten, zodat kinderen niet meer alleen in het ziekenhuis hoeven te zijn, maar gewoon bij Adi, hun thuis.

Bekijk hier de video over ons project:

We zijn dankbaar dat deze afdeling dankzij uw steun gerealiseerd is. Inmiddels zijn de eerste twee bewoners op de afdeling geplaatst. Deze twee kinderen verbleven tot nu toe op een geriatrische afdeling van een ziekenhuis, omdat er elders geen geschikte apparatuur voor ze was. De komende weken zullen ook de overige bedden in gebruik genomen worden.

Adi-medewerker Shraga Evers: “Het is geweldig dat dit project mogelijk gemaakt is dankzij jullie hulp. Nog geen jaar geleden hebben we het verzoek bij jullie neergelegd, en nu is het al ‘up and running’."

Bekijk hier de foto’s van de nieuwe afdeling die dankzij uw steun mogelijk is gemaakt.

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda