Sluiten

Zoeken.

Steun Israël

Terug naar overzicht

Kinderen zoals Shimon staan helaas op de wachtlijst voor zorg bij Adi in Jeruzalem

Door Redactie cvi.nl - 

26 december 2022

Untitled design-15

Shimon krijgt vanwege zijn meervoudige handicap intensieve zorg bij Adi in Jeruzalem. Andere kinderen zoals hij staan helaas op een wachtlijst.

Shimon (foto boven) werd geboren met een hartafwijking. De artsen wisten niet hoe hij zich zou ontwikkelen. Hij begon te praten en kon ook al lopen, maar een hartstilstand zou zijn leven voorgoed veranderen.

Sindsdien is Shimon afhankelijk van de liefdevolle verzorging bij Adi. Deze Israëlische hulporganisatie biedt 24 uur per dag zorg aan meervoudig gehandicapte kinderen. De meest kwetsbare kinderen van Israël.  

Lange wachtlijst 

Dankzij uw steun kon Adi het afgelopen jaar een nieuwe afdeling openen, voor kinderen zoals Shimon. De wachtlijst is helaas nog veel langer. Om ook deze kinderen te kunnen helpen, wil Adi een nieuwe verdieping op hun gebouw in Jeruzalem te plaatsen.  

Help de kinderen van Adi

Op de nieuwe afdeling is ook een Intensive Care gedeelte nodig. De kosten hiervoor bedragen € 180.000. Als Christenen voor Israël willen we dit bedrag bij elkaar brengen voor Adi. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Bekijk de video

In deze video krijgt u een goed beeld van de liefdevolle zorg die Adi biedt:

Favicon CVI

De auteur

Redactie cvi.nl

Doneren
Abonneren
Agenda