Sluiten

Zoeken.

Fotoverslag: een prachtig eerste Mazzeltov-concert in Katwijk aan Zee!

Door Christenen voor Israël - 

15 mei 2023

Mazzeltov Katwijk 1

Foto: Willem Jan de Bruin Fotografie

Vorige week donderdag, op 11 mei, vond het eerste Mazzeltov-concert plaats in Katwijk aan zee, om samen het 75-jarig bestaan van de staat Israël te vieren. Bekijk hier de foto's!

De prachtige Nieuwe Kerk van Katwijk aan Zee was gevuld met Israëlvrienden, om samen de God van Israël te loven en te prijzen. Tijdens het concert zongen het Hollandkoor en het chr. gem. Drechtstedenkoor o.l.v. Jan Quintus Zwart mooie Israëlliederen en het Hineni Symfonie Orkest o.l.v. Ilja Belianko speelde prachtige werken van Joodse componisten.

Klik op een foto voor een vergroting, tekst gaat onder de foto's verder.

De koren en orkest. Foto: Willem Jan de Bruin Fotografie

Foto: Willem Jan de Bruin Fotografie

Ambassadeur

Ook hadden we een speciale gast op deze avond: de Israëlische ambassadeur in Nederland, zijne excellentie Modi Ephraim. Hij opende deze concerttour door een Israëlische vlag in het carrousel te plaatsen en hield een kleine toespraak, waarin hij zijn dank uitsprak voor de steun van zoveel vrienden van Israël.

Tekst gaat onder de foto verder

Modi Ephraim, de Israëlische ambassadeur in Nederland. Foto: Willem Jan de Bruin Fotografie

Een feestelijke avond

Dankbaar kijken we terug op deze geweldige avond, een mooie aftrap van onze concerttour. Het was mooi om zo veel mensen te mogen ontmoeten en te zingen tot eer van de God van Israël!

Kom naar een van de andere concerten!

Dit Mazzeltov-concert in Katwijk aan Zee was de eerste in een reeks van 9 concerten, om samen 75 jaar Israël te vieren. Heeft u nog geen kaartje voor een van de concerten? Bestel ze snel!

Nog meer foto's

Bekijk hieronder nog een aantal foto's van deze mooie avond. Klik op een foto voor een vergroting!

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda