Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Even nagenieten van 9 prachtige Israël-concerten!

Door Redactie cvi.nl - 

26 juni 2023

Mazzeltov Katwijk 9

Het eerste Mazzeltov-concert in Katwijk aan Zee. Foto: Willem-Jan de Bruin Fotografie

De Mazzeltov-tour zit erop! De afgelopen weken mochten we 9 felicitatieconcerten organiseren, om met elkaar stil te staan bij 75 jaar Israël.

Dankbaar

Wat was het bijzonder om met zoveel Israëlvrienden het 75-jarig bestaan van Israël te vieren. We genoten van de prachtige muziek, de liederen, de overdenkingen en het verhaal van het ontstaan van Israël. Samen loofden we de God van Israël, Die trouw is aan Zijn volk en Zijn beloften. We zijn enorm dankbaar voor de grote opkomst en het enthousiasme van alle bezoekers!

(tekst gaat verder onder de foto's, klik op een foto voor een vergroting)

Mazzeltov Katwijk

Mazzeltov-concert in Katwijk aan Zee met het Holland Koor en het Hineni Symfonie Orkest. (foto: Willem Jan de Bruin fotografie)

Drachten

Mazzeltov-concert in Drachten met de Israëlische Yoshua Aaron en het Hineni Symfonie Orkest (foto: Willem Jan de Bruin Fotografie

Nijkerk

Mazzeltov-concert in Nijkerk met Gilad Nezer en Marcel van der Poel + band (Foto: Willem Jan de Bruin Fotografie)

Cadeau voor Israël

Tijdens de concerten haalden we geld op voor een bijzonder verjaardagscadeau aan Israël. Het ingezamelde geld gaat naar het Shalva Centrum. Shalva is een hulporganisatie in Israël die zich inzet voor de ondersteuning van en zorg voor kinderen met een handicap en hun families.

De opbrengst van de collecte is bestemd voor een speciaal doel van Shalva: de bouw van een nieuwe afdeling voor jongvolwassenen. In Israël is het zo dat kinderen met een beperking tot hun 18e levensjaar subsidie krijgen van de Israëlische overheid om de zorg te krijgen die ze nodig hebben. Vanaf hun 18e komen de kosten hiervan volledig bij familie of vrienden terecht. Vaak komen deze jongvolwassenen dan tussen wal en schip terecht.

Omdat Shalva deze groep alles wil geven wat ze nodig hebben, wordt er een nieuwe afdeling gerealiseerd.

We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we het prachtige bedrag van €69,000,32 opgehaald! We willen iedereen die bijgedragen heeft van harte bedanken!

Wilt u nog een bedrag doneren? Klik hier!

Bekijk hieronder de video over deze prachtige organisatie:

Shalva komt naar Nederland!

In het najaar (oktober) komt de Shalva-band naar Nederland om drie exclusieve concerten te geven. En daar kunt u bij zijn! Binnenkort ontvangt u hier meer informatie over!

Favicon CVI

De auteur

Redactie cvi.nl

Doneren
Abonneren
Agenda