Sluiten

Zoeken.

Een bemoediging voor onze Joodse vrienden

Door Redactie cvi.nl - 

25 juli 2023

cole-keister-pOCQuo4b-3E-unsplash

Israël gaat momenteel door een crisis en we zien dat er een grote verdeeldheid en polarisatie heerst onder het Israëlische volk. Daarom stuurden we het volgende bericht naar onze Joodse vrienden, om hen een hart onder de riem te steken.

Beste vrienden,

Israël gaat door een crisis en we zien dat er een grote verdeeldheid en polarisatie heerst onder het Israëlische volk. Dit vult ons met grote droefheid en we zijn er diep van doordrongen dat dit jullie allemaal zeer doet.

Het is ook hartverscheurend voor Israëls vrienden over de hele wereld om te zien hoe het volk van Israël lijdt en de eenheid mist die nodig is om deze situatie te boven te komen.

Als Christenen voor Israël staan wij altijd naast het hele volk van Israël en verkiezen we niet een specifieke groep of partij. Het is ons gebed dat de G’d van Israël Zijn volk zal beschermen en zegenen en dat Hij in Zijn genade eenheid zal geven om de verschillen te overbruggen.

Shalom, en hartelijke groeten in diepe verbondenheid,
Am Yisrael Chai

Christenen voor Israël
Frank Heikoop, voorzitter Christenen voor Israël Nederland
Cornelis Kant, directeur Christians voor Israel International
Frank van Oordt, directeur Christenen voor Israël Nederland
Pieter van Oordt, directeur Israël Producten Centrum
Roger van Oordt, Honorair Consul van Israël in Nederland

Maar U, HEERE, U blijft voor eeuwig, de gedachtenis aan U van generatie op generatie. Ú zult opstaan, U zult Zich ontfermen over Sion, want de tijd om haar genadig te zijn, want de vastgestelde tijd is gekomen.

— Psalm 102: 13-14

Favicon CVI

De auteur

Redactie cvi.nl

Doneren
Abonneren
Agenda