Sluiten

Zoeken.

De laatste livestreams... Of toch niet?

Door Christenen voor Israël - 

27 juli 2020

Laatste livestreams

Vanaf maandag 16 maart hebben we al onze lezingen moeten annuleren vanwege het coronavirus. We zijn hier direct op ingesprongen met onze livestream.

Sindsdien waren we bijna 100 (!) avonden live met sprekers over Israël. We hopen dat u ervan heeft genoten! In augustus gaan we er even tussenuit omdat ook wij toe zijn aan een pauze.

Toch kunt u de hele maand augustus blijven genieten van onze lezingen. We zenden namelijk van maandag t/m vrijdag elke avond om 19.30 uur een herhaling uit van één van de lezingen van de afgelopen maanden. Zo kunnen wij even op adem komen en kunt u blijven genieten van onze Bijbelstudies.

In september hopen we de lezingen in het land weer te hervatten, maar we hebben plannen om onze livestreams door te zetten. In welke vorm dat is leest u hier binnenkort. Namens het hele team: bedankt voor het kijken!

Deze sprekers en thema's kunt u deze week nog verwachten:

Maandag 27 juli om 19.30 uur
Ds. Frank Heikoop over '666: demonische dreiging toen en nu'

Centraal staat Openbaring 13, een profetie over de laatste stuiptrekkingen van de boze in het laatste der dagen. Overheden en machten bedreigen Israël en de christelijke gemeente...

> Meer info

Dinsdag 28 juli om 19.30 uur
Ds. Henk Poot over 'Abraham, de vriend van God - deel 3: vertrouwen'

God maakt geschiedenis! Abram heeft niet voor God gekozen maar God voor hem. Hij zal zorgen dat zijn doel bereikt wordt. De vraag is alleen of Abram, Israël of u en ik God daarin vertrouwen...

> Meer info

Woensdag 29 juli om 19.30 uur
drs. Kees de Vreugd over 'Was Jezus een farizeeër?'

Jezus is een Jood. Daarover bestaat geen twijfel. Maar waar moeten we Hem dan in het Jodendom plaatsen, als dat zou kunnen? Wat leert Hij?

> Meer info

Donderdag 30 juli om 19.30 uur
ds. Kees Kant over 'Wie is schuldig aan de dood van Jezus?'

Door de eeuwen heen heeft de kerk het Joodse volk vaak verantwoordelijk gehouden voor de dood van de Heere Jezus. Maar is dat wel terecht? En is de vraag wie Jezus heeft gedood eigenlijk überhaupt wel relevant?

> Meer info

Vrijdag 31 juli om 19.30 uur
ds. Willem J.J. Glashouwer over 'Waarom Israël?'

Helaas: vanavond voorlopig de laatste livestream. Tijd om nog één keer alles helder op een rijtje te zetten: waarom hebben we als christenen iets met Israël? Of nog belangrijker: wat heeft God met Israël?

> Meer info

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda