2500e bezoeker bij Redders in Nood! - Christenen voor Israël

Sluiten

Zoeken.

Hoera! 2500e bezoeker bij Redders in Nood!

7 augustus 2020

Irma Torn bij het tekstpaneel over de familie ten Boom. Irma ziet Corrie ten Boom als haar geloofsvoorbeeld en vond het mooi om het verhaal terug te zien in de tentoonstelling.

Gisteren ontvingen we bij Redders in Nood, onze nieuwe tentoonstelling, de 2500e bezoeker! We zijn dankbaar dat ondanks de coronacrisis al velen, jong én oud, een bezoek brachten aan de tentoonstelling.

De 2500e

De 2500e bezoeker was Irma Torn. Irma, die betrokken is geraakt bij Christenen voor Israël door de Israëlcursus, bezoekt elk jaar de zomertentoonstelling. Van vrienden had ze vooraf al gehoord dat het ook deze keer weer zeker de moeite waard is. Irma vertelt dat de tentoonstelling extra speciaal voelt omdat ze kort geleden een bezoek bracht aan kamp Ravensbrück, het concentratiekamp waar Betsie en Corrie ten Boom gevangen zaten. Het verhaal van Betsie en Corrie speelt een belangrijke rol in de tentoonstelling. Om te vieren dat Irma de 2500e bezoeker was, boden we haar een fles heerlijke Israëlische Barkan-wijn aan.

Bezoek onze

tentoonstelling

Komt u ook?

Bent u al in het Israëlcentrum geweest voor een bezoek aan de tentoonstelling? We nodigen u van harte uit om te komen! De tentoonstelling is geschikt voor jong en oud. Kinderen kunnen aan de hand van een spannende speurtocht de tentoonstelling doorlopen. Verder draait er een bijzondere film over de redders en zijn er unieke voorwerpen uit de tijd van de oorlog te bezichtigen. De tentoonstelling is nog open tot 5 december. Vooraf aanmelden is verplicht, en kan hier.