Sluiten

Zoeken.

Ontmoet Leah Goldin uit Israël

Israëlcentrum Nijkerk

24 

januari

15:30

Gratis

2021 CVI website - 2024-01-16T153324.324

Leah Goldin met haar vermoorde en ontvoerde zoon Hadar.

Op woensdag 24 januari vanaf 15.30 uur is de Israëlische Leah Goldin in Nijkerk, om haar bijzondere verhaal te vertellen. Komt u ook?

Wie is Leah Goldin?

Leah is de moeder van Hadar Goldin. Hij was een Israëlische soldaat die in 2014 bij de grens met Gaza in een hinderlaag liep en door terroristen werd vermoord. Zijn lichaam is door Hamas nooit aan zijn familie teruggegeven.

De familie Goldin beleefde het drama wat nu zo veel families in Israël doormaken al jaren eerder. In de periode na 7 oktober is Leah nauw betrokken geweest bij de beweging die is voortgekomen uit de familie van de gegijzelden.

Hadar Goldin was kunstenaar en maakte schilderijen over de hoop op vrede. Deze schilderijen worden nu al een aantal maanden geëxposeerd in het Israëlcentrum. Deze tentoonstelling is te zien tot eind januari.

Zijn kunstwerken houden de herinnering aan Hadar levend en stimuleren de pogingen om Hamas te dwingen zijn stoffelijke resten aan de familie over te dragen, zodat zij hem eindelijk kunnen begraven.

We zijn dankbaar dat Leah bereid is om te komen en haar verhaal met ons te delen. Na haar verhaal is er ruimte om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje. Komt u ook?

Praktische informatie
  • datum en tijd: woensdag 24 januari vanaf 15.30 uur
  • locatie: Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk
  • toegang is gratis, aanmelden is verplicht en kan via het formulier hieronder

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda