Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Derde editie van Tour de Adi

Israëlcentrum Nijkerk

08 

augustus

09:30 - 16:00

Betaald

IMG_7541

Foto van de eerste editie Tour de Adi in 2022. | Foto: CvI

Fiets op donderdag 8 augustus met ons mee voor het goede doel!

Ook dit jaar stappen we weer op de fiets om met elkaar een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor Adi.

Over Adi

Bij Adi (voorheen Aleh) wonen kinderen met een meervoudige handicap. Wat de organisatie Adi uniek maakt, is dat het echt een thuis is voor deze kwetsbare kinderen. Ze geven er niet alleen medische hulp, maar ze doen allerlei activiteiten zodat deze kinderen een blij leven kunnen hebben. Met honderden vrijwilligers en professionele medewerkers geven ze deze kinderen alles wat ze nodig hebben.

Dit jaar hopen we met de tour een mooi bedrag in te zamelen om de bewoners van Adi te ondersteunen in de aanschaf van nieuwe rolstoelen.

Deze rolstoelen zijn speciaal op maat gemaakt naar de behoefte van de bewoners en zorgen voor een lach op het gezicht.

laughing girl on wizzibug

Foto: Adi

Programma

De fietstocht vertrekt vanaf het Israëlcentrum in Nijkerk waarna we vervolgens de synagoge in Amersfoort bezoeken. Daarna fietsen we naar Barneveld waar een heerlijke lunch op ons wacht en we een voorstelling van het Joodse cabaretduo Kwatsch bijwonen. We eindigen de dag weer in het Israëlcentrum waar u op eigen gelegenheid de tentoonstelling Israël onder de loep kunt bezoeken, een kopje koffie kunt drinken of uw slag kunt slaan in de winkel.

Deelname aan de fietstocht kost €50,-. Het volledige bedrag gaat naar de stichting Adi.  We willen u vragen wanneer u meedoet aan de tour om ook een aantal mensen in uw omgeving te vragen een donatie te doen voor dit mooie project.

We hebben namelijk een ondernemer gevonden die bereid is het totaalbedrag van de tour te verdubbelen! Uw ambassadeurschap maakt dus dubbel zo veel impact.

Kunt u niet meedoen, maar wilt u het doel wel ondersteunen? Dan kunt u een donatie doen via de donatiepagina Tour de Adi.

Doet u mee? Aanmelden kan via het onderstaande formulier:

Locatie

Israëlcentrum, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 34

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 40 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Voeg gast(en) toe (max 5)

Kies uw betaalmethode

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda