Sluiten

Zoeken.

De Diamant wil Bijbel tot leven brengen voor kinderen

22 november 2016

mqdefault - 2020-06-11T140005.873

Family7 wil een kinderprogramma te gaan maken over Israël: De Diamant. Zij willen met een mooie, avontuurlijke, afwisselende televisieserie het geloof tastbaar maken. Ze willen door de ogen van kinderen, laten zien waar Bijbelse verhalen zich hebben afgespeeld en dat opgravingen ons veel kunnen vertellen over wie God is en was.

De productie van het programma zal in handen zijn van creatief bureau Diverti, van Gabriëlle van de Beek-de Bruijne. Jonge tieners zullen letterlijk en figuurlijk worden meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann. verbeelding en werkelijkheid zullen elkaar raken. Iedere aflevering een schat uit het Oude Testament en connectie met het Nieuwe Testament. De vele facetten van deze diamant worden ontrafeld. De afleveringen, ter ondersteuning van de geloofsopvoeding, kunnen ingezet worden op scholen ter aanvulling van Bijbelse lessen, en in kerken. De serie zal uitgezonden worden door Family7, zij werken mee aan de realisatie van het programma

Jennifer Guetta Peersman

Voor dit project is een crowdfunding opgezet. Familly7 is een christelijke digitale zender en bestaat zonder subsidie van de overheid, dus afhankelijk van giften. Voor de productie van de eerste twaalf afleveringen is een bedrag van ca. € 45.000 nodig. Wilt u meehelpen? Kijk dan op family7.nl.

Doneren
Abonneren
Agenda