Ontmoet Nati Rom uit Israël

Van 13 tot en met 15 juni zal Nati Rom uit Israël spreken in Drachten, Apeldoorn en Nijkerk. Meld u nu aan voor een van de avonden!

Wie is Nati Rom?

Nati Rom is een Joodse pionier uit het Hartland van Israël, advocaat en oprichter van Lev HaOlam. Lev HaOlam is een stichting die Joodse pioniers in het Hartland ondersteunt, onder andere door verkoop van producten uit Joodse dorpen in Judea en Samaria. Na een periode waarin Nati Lev Ha'Olam heeft gedragen en uitgebouwd, heeft hij het overgedragen en is er voor hem een nieuwe periode aangebroken.

Nati komt op voor de zwakkeren in het Hartland van Israël, hij bestrijdt de BDS beweging en de desinformatie tegen het Hartland en haar bewoners. Nati reist de hele wereld over met dit verhaal, om zo het wereldwijde netwerk van supporters van het Hartland van Israël te versterken.

Nati Rom vertelt tijdens lezingen over het leven in het Hartland van Israël en waarom het vanuit Bijbels oogpunt belangrijk is dat er Joodse dorpen zijn in dit gedeelte van het land.

Studieavonden met Nati Rom

Nati Rom zal van 13 tot en met 15 juni spreken tijdens drie avonden in Drachten, Apeldoorn en Nijkerk. Hij zal spreken over het thema 'Judea en Samaria: het Hartland van Israël', waarbij er ook ruimte is voor uw vragen. Er zal ook een vertaler aanwezig zijn.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij een van deze avonden! Aanmelden is verplicht en kan via een van de knoppen hieronder. We hopen u te ontmoeten!

Aanmelden

In deze video vertelt Nati Rom kort wat hij in Nederland met u hoopt te gaan delen: