Sluiten

Zoeken.

Lezing van Nati Rom in Apeldoorn over 'Judea en Samaria: het Hartland van Israël'

Evangelische Zendingsgemeente Menorah Apeldoorn

14 

juni

20:00 - 22:00

Gratis

cvi.nlsprekers (3)

Op dinsdag 14 juni is er in Apeldoorn een studieavond met Nati Rom over ‘Judea en Samaria: het Hartland van Israël’.

Op dinsdag 14 juni  is er in Apeldoorn een studieavond met spreker Nati Rom. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Judea en Samaria: het Hartland van Israël . De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël en vindt plaats in Evangelische Zendingsgemeente Menorah, Paslaan 11, 7311 AH Apeldoorn. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Wij vragen u wel om u hier even voor aan te melden. Er is verkoop van Israëlproducten.

Thema

Nati Rom is een Joodse pionier uit het Hartland van Israël, advocaat en oprichter van Lev HaOlam. Lev HaOlam is een stichting die Joodse pioniers in het Hartland ondersteunt, onder andere door verkoop van producten uit Joodse dorpen in Judea Samaria. Nati Rom vertelt tijdens deze lezing over het leven in het Hartland van Israël en waarom het vanuit Bijbels oogpunt belangrijk is dat er Joodse dorpen zijn in dit gedeelte van het land.

Locatie

Evangelische Zendingsgemeente Menorah, Apeldoorn

Paslaan 11

7311 AH , Apeldoorn

Routebeschrijving

Let op! Nog 132 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda