Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Lezing van Nati Rom in Nijkerk over 'Judea en Samaria: het Hartland van Israël'

Maranathakerk Nijkerk

15 

juni

20:00 - 22:00

Gratis

cvi.nlsprekers (3)

Op woensdag 15 juni is er in Nijkerk een studieavond met Nati Rom over ‘Judea en Samaria: het Hartland van Israël ’

Op woensdag 15 juni is er in Nijkerk een studieavond met spreker Nati Rom. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Judea en Samaria: het Hartland van Israël . De bijeenkomst wordt georganiseerd door Christenen voor Israël de locatie volgt spoedig, maar is in ieder geval in Nijkerk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Wij vragen u wel om u hier even voor aan te melden. Er is verkoop van Israëlproducten.

Thema

Nati Rom is een Joodse pionier uit het Hartland van Israël, advocaat en oprichter van Lev HaOlam. Lev HaOlam is een stichting die Joodse pioniers in het Hartland ondersteunt, onder andere door verkoop van producten uit Joodse dorpen in Judea en Samaria. Na een periode waarin Nati Lev Ha'Olam heeft gedragen en uitgebouwd, heeft hij het overgedragen en is er voor hem een nieuwe periode aangebroken.

Nati komt op voor de zwakkeren in het Hartland van Israël, hij bestrijdt de BDS beweging en de desinformatie tegen het Hartland en haar bewoners. Nati reist de hele wereld over met dit verhaal, om zo het wereldwijde netwerk van supporters van het Hartland van Israël te versterken.

Nati Rom vertelt tijdens deze lezing over het leven in het Hartland van Israël en waarom het vanuit Bijbels oogpunt belangrijk is dat er Joodse dorpen zijn in dit gedeelte van het land.

Aanmelden voor deze studieavond is verplicht en kan via het formulier hieronder.

Locatie

Maranathakerk, Nijkerk

Henri Nouwenstraat 14 14

3863 HV, Nijkerk

Routebeschrijving

Let op! Nog 69 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda