Sluiten

Zoeken.

Profetisch Perspectief

Profetisch Perspectief is een kwartaalblad dat inzoomt op geschiedenis en actualiteit. Op signalen die wijzen naar wat komen gaat; soms vol dreiging, vaak vol hoop. Aan bod komen onderwerpen als klimaatveranderingen, armoede, de islam, schepping & evolutie, kerk & Israël, en de wederkomst van Christus.

Profetisch Perspectief laat zich daarbij inspireren door de Bijbel, Gods woord. De Bijbel is een boek vol beloftes. Hij leert dat wie zijn vertrouwen op de Heer stelt, mag uitzien naar een geweldige toekomst waarin God zijn rijk op aarde zal vestigen. Profetisch Perspectief rust christenen toe en spoort hen aan verder te kijken dan wat voor ogen is.

Positieve aandacht voor Israël

Profetisch Perspectief bevat artikelen die getuigen van liefde voor Israël. Uitgangspunt is dat God een bijzonder plan heeft met het Joodse volk. In een tijd waarin het antisemitisme en het verzet tegen de staat Israël toeneemt, wil Profetisch Perspectief christenen aansporen pal te staan achter het Joodse volk.

Abonneren

Wilt u zich abonneren op Profetisch Perspectief? Het blad verschijnt vier keer per jaar. Een abonnement kost slechts € 41,50 per jaar. U kunt ook een los nummer bestellen voor € 9,50.

Doneren
Abonneren
Agenda