Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Steun Arabische christenen in Nazareth

home-of-jesus-the-king-header-4

Dominee Saleem Shalash is voorganger in Nazareth van de 'Home of Jesus the King Church'. Vanuit zijn gemeente wordt veel humanitaire hulp gegeven aan gemeenteleden, maar ook aan Joden en moslims die in de buurt wonen.

Welke hulp geeft deze gemeente in Nazareth?

Jaarlijks worden er honderden voedselpakketten uitgedeeld door de gemeente van ds. Saleem aan mensen die in armoede leven. Telkens met dezelfde boodschap: God houdt van jullie, en we willen jullie helpen en zegenen. Daarnaast heeft Saleem ook ook een centrum waar hij kwaliteitskleding en schoenen heeft om te geven aan mensen die het nodig hebben.

Speciaal voor de Oekraïense vluchtelingen die sinds 2021 Israël binnenkomen, helpt de gemeente van ds. Saleem met de eerste levensbehoeften. Een maaltijd, eenvoudige keukenapparatuur, verwarmingsunits en alles wat zij nodig hebben om een nieuw bestaan op te bouwen in Israël.

Christenen voor Israël helpt!

Als Christenen voor Israël steunen we deze gemeente al jaren met giften. Zodat zij op hun beurt tot zegen kunnen zijn van de mensen om hen heen. Joden, moslims en christenen.

Doneren
Abonneren
Agenda