Sluiten

Zoeken.

Judea en Samaria

Terug naar overzicht

Hartland - Judea en Samaria

Judea en Samaria | Foto: Jaco Klamer

Judea en Samaria zijn onderdeel van het Bijbelse hartland. Daar waar veel Bijbelse gebeurtenissen zich afspeelden. In deze gebieden heerst armoede en jongeren groeien op in onveilige situaties. De organisatie Christian Friends of Israeli Communities (CFOIC Heartland) steunt hier verschillende projecten om de gemeenschappen op te bouwen. Helpt u mee?

Wat houdt het project in?

De organisatie CFOIC Heartland is in 1995 opgericht. Christenen over de hele wereld voelen zich verbonden met de inwoners van Judea en Samaria en willen hen graag steunen. De volgende projecten worden gesteund:

  • Kinder- en jongerenprogramma's: met als doel iedereen de kans te geven om te groeien en te ontwikkelen. Denk aan dagcentra, speelplaatsen, jongerenopvang en programma's voor kinderen met een verstandelijke beperking.
  • Gemeenschapsprogramma's: CFOIC Heartland draagt bij aan de noodzakelijke benodigdheden van gemeenschappen in Judea en Samaria. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tandheelkundige zorg voor ouderen, een bibliotheek, een bankje bij een bejaardentehuis of voedselhulp voor arme gezinnen.
  • Veiligheidsprojecten: veiligheid is een belangrijk aspect van het leven in Judea en Samaria. Sommige gemeenschappen missen zaken als medische uitrusting, beveiliging als hekwerken, alarmen en camera's. Daarbij helpen we mee. Op deze manier kunnen gemeenschappen zich beschermen tegen terroristische aanvallen, ongelukken en andere noodsituaties.

Christenen voor Israël helpt!

We voelen ons verbonden met het Bijbelse hartland van Israël. Daarom willen we graag de mensen die het moeilijk hebben ondersteunen. Dit doen we door hen te voorzien in hun levensbehoeften. Tijdens onze Hartlandreizen bezoeken we in Judea en Samaria een aantal projecten die we ondersteunen. Zo zijn we nauw betrokken bij de inwoners van deze gebieden.

Waarom wilt u dit project steunen?

Door dit project te steunen, maakt u een verschil voor de inwoners van Judea en Samaria. Door uw steun kan de jeugd zich ontwikkelen, worden hongerigen gevoed en kunnen de zwaksten beschermd worden. Bedankt voor uw hulp!

Om u op de hoogte te houden, publiceren we ieder kwartaal een nieuwsbrief. Via de knop hieronder kunt u de nieuwsbrief van het najaar 2023 lezen:

Doneren
Abonneren
Agenda