Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

De kinderen van Israël

Terug naar overzicht

Actie: kwetsbare kinderen hebben hulp nodig bij Adi

Untitled design-16

Dankzij uw steun kon Adi het afgelopen jaar een nieuwe afdeling openen, voor de meest kwetsbare kinderen van Israël. De wachtlijst is helaas nog veel langer. Om ook deze kinderen te kunnen helpen, wil Adi een nieuwe verdieping op hun gebouw in Jeruzalem te plaatsen.

Een kindje dat door de nieuwe afdeling van Adi al geholpen kan worden is Shimon (foto boven). Hij werd geboren met een hartafwijking. De artsen wisten niet hoe hij zich zou ontwikkelen. Hij begon te praten en kon ook al lopen, maar een hartstilstand zou zijn leven voorgoed veranderen.

Sindsdien is Shimon afhankelijk van de liefdevolle verzorging bij Adi. Deze Israëlische hulporganisatie biedt 24 uur per dag zorg aan meervoudig gehandicapte kinderen. De meest kwetsbare kinderen van Israël.

Help de kinderen van Adi

Op de nieuwe afdeling is ook een Intensive Care gedeelte nodig. De kosten hiervoor bedragen € 180.000. Als Christenen voor Israël willen we dit bedrag bij elkaar brengen voor Adi. Daar hebben we uw hulp bij nodig! Helpt u mee? Doneren kan via deze pagina (bovenaan).

In deze video krijgt u een goed beeld van de liefdevolle zorg die Adi biedt:

Doneren
Abonneren
Agenda