Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Brusselse Bronnen: 'Europa financieert Palestijnse anti-Israëlcampagnes, wat kunnen we doen?'

10 november 2021

Brusselse Bronnen: Bert-Jan Ruissen en Roger van Oordt over 'Steunen we Israël genoeg?'

Podcast

In deze podcast wordt gesproken met kersvers honorair consul van Israël Roger van Oordt over zijn functie en de band met Israël. Bert-Jan Ruissen (namens de SGP in de ECR Group) vertelt over de Europese houding tegenover Israël. De podcast wordt gepresenteerd door Florian Pronk.

Al jaren zet de SGP zich in Brussel in voor een eerlijke behandeling van Israël. Nog steeds worden Palestijnse haatcampagnes tegen Israël en Joden gefinancieerd met geld vanuit de Europese kas, waar ook Nederland aan meebetaalt. Bert Jan Ruissen doet in deze podcast een boekje open over deze praktijk vanuit Brussel. Als gast in de uitzending is Roger van Oordt, vorige week benoemd als honorair consul van Israël. Hij laat vanuit zijn expertise horen wat er zou moeten veranderen in Europa ten aanzien van Israël om tot een beëindiging te komen van de haatcampagnes tegen Israël.

Deze podcast is een initiatief van Brusselse Bronnen, een actualiteitenpodcast rondom alles wat zich in Brussel en in het Europees Parlement afspeelt.

Doneren
Abonneren
Agenda