Alles over Israëlzondag 2020

De eerste zondag in oktober is het in de Protestantse Kerk Nederland en veel andere kerken Israëlzondag. Op deze zondag wordt (extra) aandacht besteed aan de plaats van Israël in Gods plan.

Publicaties uitdelen

Israëlzondag is dé gelegenheid om ook de krant Israël Aktueel en onze andere Israëlpublicaties in uw gemeente uit te delen! Zo geeft u andere christenen de kans om kennis te maken met Israël en helpt u om de boodschap van Gods trouw aan Israël verder te verspreiden. Onderaan deze pagina vindt u een bestelformulier.

Israël Aktueel

  • krant met nieuws en Bijbelse achtergronden uit en over Israël
  • verschijnt in speciale editie voor Israëlzondag

Isreality Magazine

  • speciaal voor jongeren van 15 tot en met 28 jaar
  • 16 pagina’s met interviews, leuke achtergronden en Bijbelstudies

Tov!Clubmagazine

  • speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd
  • 16 pagina’s met leuke weetjes, nieuwtjes en spelletjes over Israël

Preekschets

Ook dit jaar bieden we aan predikanten en voorgangers een handreiking voor de prediking. Dit jaar sluit deze aan op het jaarthema van de PKN, 'Het goede leven'. Vanuit Psalm 63 heeft ds. G.J. Krol een overdenking geschreven die Gods trouw aan Israël belicht. Ook de preekschetsen van vorige jaren zijn nog beschikbaar.

Kinderwerk

Dit jaar bieden we voor het eerst, in samenwerking met Kinderwerk Er op uit!, een handreiking voor het kinderwerk op Israëlzondag. Voor het kindermoment in de dienst en de kindernevendienst bieden we materialen voor verschillende leeftijden rond het thema ‘Op het Leven!’ Oftewel ‘l’Chaim!’. Voor de jongste en middengroep staat het materiaal in het teken van het verhaal over de bruiloft in Kana. Met de bovenbouwkinderen gaan we op onderzoek naar de beloften voor Israël vanuit de profeet Jesaja. Het materiaal biedt een vertelling, een actieve en een creatieve verwerking.

Bestelformulier Israëlzondag 4 oktober 2020

Middels dit formulier kunt u kranten, Isreality-magazines en Tov!clubmagazines bestellen voor de Israëlzondag. De kranten zijn af te halen vanaf 24 september 2020. De verzending zal in de laatste week van september of de eerste week van oktober plaatsvinden. Wees bij het bestellen realistisch in verband met het coronavirus. We adviseren u om het aantal kranten te baseren op het aantal gezinnen en niet op basis van het aantal gemeenteleden. Bestellingen na 11 september onder voorbehoud!

Kerkelijke gemeente

Uw gegevens

Aantal kranten

Aantal Isreality Magazines

Aantal Tov!Clubmagazines

Afhalen of verzenden (klik aan wat voor u van toepassing is)

Opmerkingen

Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy