Geef een cadeau aan het jarige Israël: een boom!

Israël viert dit jaar zijn 75e verjaardag. Daar hoort een cadeau bij! Wat voor mooiers kun je nou geven dan een cadeau waarmee het land nog verder opbloeit? Feliciteer Israël met een boom.

Over de bomenactie

Sinds 1989 is er in Israël een heus Christenen voor Israël-bos. Dit ligt in Givat Hamoreh, in het noorden van Israël, vlakbij het Meer van Galilea.

Dit bos is een gezamenlijk initiatief van Christenen voor Israël en het Joods Nationaal Fonds. Deze organisatie plant al meer dan 120 jaar bomen in heel Israël. Hun doel: de leefbaarheid van Israël verbeteren. Het JNF heeft al meer dan 260 miljoen bomen geplant in Israël! Grote delen dorre woestijn werden zo een bloeiende, groene oase.

Natuurlijk hebben de aangeplante bossen ook onderhoud nodig. Ook het Christenen voor Israël-bos. Met uw verjaardagsgift voor 75 jaar Israël draagt u bij aan het voortbestaan van dit bos.

  • Elke gift is nodig en wordt gebruikt voor het onderhoud van het Christenen voor Israël-bos
  • Bij een gift vanaf € 35 ontvangt u een certificaat met uw naam erop - let op: als u een certificaat wilt ontvangen, is het van belang dat u bij het doneren uw naam- en adresgegevens invult
  • Doneer eenvoudig online