Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

De 7 beste apps voor uw vakantie in Israël

Door Joanne Nihom - 

26 juni 2018

Waze-header

Gaat u met vakantie naar Israël? Hier wat handige apps die ik u aanraad dan te downloaden.

Moovit

Als u naar een ander land gaat, weet u vaak weinig over de bus- en treinverbindingen. Het is handig en goedkoop om gebruik te maken van het openbaar vervoer. De Moovitapp is daar behulpzaam bij. Hij helpt u zelfs aan de snelste route naar bus of trein.

Cellopark

Houdt u niet van het openbaar vervoer, dan is het huren van een auto een goede optie en in een klein land als Israël ook zeer aan te bevelen. De Celloparkapp helpt u zoeken naar de beste parkeerplekken waar ook in Israël. Bij blauw/witte markeringen op de stoep is betalen verplicht. Deze app kan zo worden ingesteld dat dit automatisch gebeurt. De app geeft ook een speciale toeristische route, een internationale SIM en u kunt er mee betalen (via de creditcard).

KVISI

Af en toe uw kleding laten wassen, geen gek idee, want in de warmte transpireert u behoorlijk. De KVISIapp is dan uw beste vriend. Hij weet alle wasserettes in heel Israël. Betalen doet u met uw mobiele telefoon.

WAZE

Een must om te downloaden. Typ uw bestemming in en WAZE brengt u ernaartoe. Ook waarschuwt de app voor files en politiecontroles.

Carbyne

Soms kan er iets urgents zijn en in een vreemd land weet u niet altijd alle belangrijke telefoonnummers. Met de Carbyne app bent u, door het indrukken van een knop, direct verbonden met de alarmcentrale bij u in de buurt.

Airbnb

Geen zin in een hotel? Met de app van Airbnb vindt u de beste en leukste appartementen. Typ uw budget in en in welke omgeving u zoekt en deze app helpt u een adres te vinden.

Gett

Even snel ergens naar toe, de Gettapp zorgt voor een betrouwbare taxi. Binnen 3 minuten staat de auto voor de deur, u kunt betalen met uw creditcard. 24/7, ook op vrijdagen en zaterdagen.

joannenihom-cirkel

De auteur

Joanne Nihom

Onze journaliste Joanne Nihom woont al enige jaren in Israël. “Israël is voor mij thuiskomen, onderdeel zijn van een ongelofelijke uitdaging. Israël is voor mij het land, de zee, de...

Doneren
Abonneren
Agenda