Sluiten

Zoeken.

Conferentie over Israël in de beklaagdenbank

Door Christenen voor Israël - 

10 maart 2023

Conferentie Israël aangeklaagd

Is Israël een apartheidsstaat? Schendt Israël voortdurend het internationale recht? Wie heeft er recht op het land? En wanneer komt er vrede tussen Israël en de Palestijnen? Vragen waar veel mensen mee geconfronteerd worden als je het over Israël hebt. Genoeg reden om een conferentie te organiseren over dit ingewikkelde onderwerp!

Op woensdag 29 en donderdag 30 maart organiseert Christenen voor Israël samen met thinc. een boeiende conferentie (Engelstalig) over het thema: 'Israël on trial'. De conferentie zal plaatsvinden in Den Haag en Nijkerk, u bent van harte welkom! Gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland zullen u in twee dagen bijpraten over de achtergronden van Israël - vanuit historisch, politiek en juridisch opzicht.

De hoofdspreker is Hillel Neuer, directeur van UN Watch, een bekende organisatie die zeer succesvol de eenzijdigheid van de Verenigde Naties aan de kaak stelt. Wereldwijd volgen miljoenen mensen hun werk. Daarnaast zullen verschillende hoogleraren en experts hun visie geven op thema's zoals apartheid, internationaal recht, het conflict en het uitzicht op vrede.

Voor wie?

Deze conferentie is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in Israël en daarover graag feiten, wetgeving en diepgravende achtergronden wil leren. Tijdens deze conferentie (Engelstalig) wordt u in twee volle studiedagen grondig bijgepraat over de complexiteit van de materie.

Bekijk hier een korte video over de conferentie en de hoofdspreker Hillel Neuer:

Ik wil meedoen

Deelname aan de tweedaagse conferentie kost 195 euro per persoon. Studenten betalen een gereduceerd tarief van 150 euro. Deelname enkel op 29 maart kost 120 euro per persoon.

De conferentie vindt op 29 maart plaats in Den Haag en op 30 maart grotendeels in Nijkerk (vervoer Nijkerk-Amersfoort wordt voor u geregeld). De deelnameprijs omvat locatie, catering, conferentiematerialen, vervoer van Den Haag naar Nijkerk en terug, vertoning van de film 'Jerusalem' in het Omniversum en uiteraard deelname aan alle lezingen en workshops.

Favicon CVI

De auteur

Christenen voor Israël

Doneren
Abonneren
Agenda