Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met Henriët Poot in Bolsward over ‘Eindelijk thuis’

Gebouw Het Keerpunt Bolsward

13 

april

19:30

Gratis

Henriet Poot

Henriëtte Poot

Op donderdag 13 april 2023 is er in Bolsward een studiebijeenkomst met spreker Henriët Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Eindelijk thuis. De bijeenkomst vindt plaats in Gebouw Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35, 8701 AP Bolsward. Aanvang om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

We geloven dat God de aarde schiep en toch zegt Hij in de Bijbel dat er een stukje van die aarde speciaal van Hem is. Hij zegt zelfs dat Hij er woont.

De Bijbel noemt het de navel van de aarde. Waar is die plek? Welke betekenis heeft die plek voor het Joodse volk? En wat is de relevantie van die plek voor christenen, gelovigen uit de volkeren die in Jezus geloven? Hoe bijzonder is deze plek op aarde voor Hem? Is Hij er ook Thuis?

Achtergrond spreker

Al sinds mijn kinderjaren heb ik een speciale plek in mijn hart voor het Joodse volk en heb daardoor ook altijd gehoopt iets voor Israël te kunnen doen. Sinds de jaren’90 ben ik samen met mijn man betrokken bij het werk van Christenen voor Israël. Naast mijn werk in het basisonderwijs geef ik graag gastlessen op scholen, schrijf ik voor het kinderblad Tov! en spreek ik op koffieochtenden, ouderenmiddagen, voor catechesegroepen en op studieochtenden of –avonden. Daarnaast vind ik het fijn vrouwen mee te nemen op reis naar het land van de Bijbel en hen in contact te brengen met vrouwen daar, om hen te bemoedigen en van hen te leren.

Locatie

Gebouw Het Keerpunt, Bolsward

Burg. Praamsmalaan 35

8701 AP, Bolsward

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda