Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Oscar Lohuis in Hoogeveen over ‘Geen evangelie zonder Israël’

Vredehorst Hoogeveen

28 

september

20:00

Gratis

ds. Oscar Lohuis

ds. Oscar Lohuis

Op donderdag 28 september 2023 is er in Hoogeveen een studiebijeenkomst met spreker ds. Oscar Lohuis namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Geen evangelie zonder Israël. De bijeenkomst vindt plaats in De Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32, 7908 AD Hoogeveen. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Sommige mensen denken dat je van het evangelie afdwaalt als je zegt dat Israël nog steeds Gods volk is. Het hebben van een zogenaamde Israel-visie wordt dan als verdacht en onbijbels gezien. ‘Wij blijven liever bij het evangelie van Jezus Christus’, wordt er dan gezegd. Als we de Bijbel goed lezen dan zien we echter dat Gods toekomst voor Israël juist alles met het evangelie te maken heeft. In deze lezing hoopt ds. Oscar Lohuis duidelijk te maken waarom en hoe je het evangelie juist beter gaat begrijpen wanneer je zicht krijgt op Gods bijzondere plan met Israël.

Achtergrond spreker

Ds. Oscar Lohuis was in het verleden verbonden aan de baptistengemeenten in Meppel en Emmeloord. Vanaf 2007 is hij vrijgesteld om zich helemaal te geven aan de Woordverkondiging als rondreizende prediker, evangelist en Bijbelleraar. Lohuis spreekt regelmatig in kerken, hij verzorgt Bijbelstudies en schrijft columns in verschillende bladen. Lohuis: “De tijd waarin wij nu als Kerk van Jezus Christus leven vraagt om een serieuze overdenking van de plaats van Israël in Gods reddingsplan voor deze wereld.”

Locatie

Vredehorst, Hoogeveen

Zuidwoldigerweg 32

7908 AD, Hoogeveen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda