Sluiten

Zoeken.

Studiebijeenkomst met ds. Henk Poot in Coevorden over 'Waarom doet Israël ertoe?'

De Hoeksteen Coevorden

18 

april

20:00

Gratis

ds. Henk Poot

Ds. Henk Poot

Op donderdag 18 april 2024 is er in Coevorden een studiebijeenkomst met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Waarom doet Israël ertoe? De bijeenkomst vindt plaats in De Hoeksteen, Rabenhauptstraat 1, 7741EN Coevorden. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Stel je voor dat Israël er niet meer toe doet. Dat het met de komst van Jezus en de christelijke kerk verdwenen is uit het plan van God met de wereld. Wat betekent dat voor ons denken en geloven in de kerk? Maar stel je voor dat Israël er wel toe doet? Wat betekent dat dan voor ons?

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’ en ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Locatie

De Hoeksteen, Coevorden

Rabenhauptstraat 1

7741EN, Coevorden

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda