Sluiten

Zoeken.

Studieavond met Peter Pellemans in Waalwijk over ‘Jood en heiden: één in Christus’

Ontmoetingscentrum De Haven Waalwijk

25 

oktober

 - 

 

20:00

Gratis

Peter Pellemans - spreker

Peter Pellemans

Op maandag 25 oktober 2021 is er in WAALWIJK een studieavond met Peter Pellemans, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Jood en heiden: één in Christus. De bijeenkomst vindt plaats in ontmoetingscentrum 'De Haven' , Leefdaelhof 11, 5141 JX Waalwijk. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Thema

Is Jezus los verkrijgbaar van het Joodse volk? Wat is de Bijbelse achtergrond van onze eenwording met het gelovige deel uit Israël? De leugens in de vervangingstheologie die 19 eeuwen verwijdering heeft gezaaid tussen Gods volk en de kerk uit de heidenen is medeverantwoordelijk voor heel veel wreedheid, ellende en vervolging die het Joodse volk is aangedaan door de vroege kerk, sinds de tweede eeuw na Christus.

Achtergrond spreker

Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is o.a. ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het Christelijke geloof.

Locatie

Ontmoetingscentrum De Haven, Waalwijk

Leefdaelhof 11

5141JX, Waalwijk

Routebeschrijving

Let op! Nog 32 plekken beschikbaar

Meld u aan voor deze activiteit

Ik meld mij aan voor

Persoonsgegevens

Uw adres

Aantal personen

  Christenen voor Israël gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten hoe deze worden verwerkt en beschermd? Kijk dan op www.christenenvoorisrael.nl/privacy

  Organisator

  Christenen voor Israël

  033 245 8824 Bekijk website
  Doneren
  Abonneren
  Agenda