Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Kees van Velzen in Wageningen over "Jeremia 32"

De Bevrijdingskerk Wageningen

25 

april

20:00

Gratis

ds. Kees van Velzen

Ds. Kees van Velzen

Op donderdag 25 april 2024 is er in Wageningen een studiebijeenkomst met spreker ds. Kees van Velzen namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Jeremia 32. De bijeenkomst vindt plaats in de Bevrijdingskerk, Ritzema Bosweg 18, 6703 AX Wageningen. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis.

Thema

Jeremia 32 beschrijft de onterechte gevangenneming van de profeet Jeremia. Maar als hij in de gevangenis zit, wordt hem plotseling een zakelijke transactie aangeboden: het lossen van een akker. Wat een vreemde timing, maar Jeremia, die niet begrijpt waarom dit hem overkomt, doet het wel. Ietwat verward vraagt hij aan de Almachtige wat de bedoeling hiervan is. Het antwoord is verbazingwekkend en heeft alles te maken met de huidige positie van Israël.

Achtergrond spreker

Ds. Van Velzen werkte bij de Evangelische Omroep jarenlang als hoofd van de afdeling Nazorg en was betrokken bij de Nederland Zingt-avonden. Zijn persoonlijke bediening is onderwijs en coaching. Zijn talenten daarvoor kon hij eerder benutten als voorganger in Antwerpen, Lelystad en Huizen. Hij is tevens voorzitter van BEZ/Onze Hoop. Van Velzen: “De tijd waarin we leven is uitermate spannend, christenvervolging is er als nooit te voren. Antisemitisme is bezig aan een verschrikkelijke comeback. Profetieën worden voor onze ogen vervuld. De tijd is vergevorderd.”

Praktische informatie

  • datum: donderdag 25 april 2024
  • tijd: 20:00 uur
  • locatie: Bevrijdingskerk, Ritzema Bosweg 18, 6703 AX Wageningen

Locatie

De Bevrijdingskerk, Wageningen

Ritzema Bosweg 18

6703 AX, Wageningen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda