Sluiten

Zoeken.

Studieavond met ds. Frank Heikoop in Wageningen over ‘De Strijd rondom Gods volk’

De Bevrijdingskerk Wageningen

10 

november

 - 

 

20:00

Gratis

ds Frank Heikoop

ds. Frank Heikoop

Op woensdag 10 november 2021 is er in Wageningen een studieavond met ds. Heikoop, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De Strijd rondom Gods volk. De bijeenkomst vindt plaats in de Bevrijdingskerk, Ritzema Bosweg 18, 6703 AX Wageningen. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Centraal in deze lezing staan de vragen: waar komt antisemitisme vandaan? Welke verschijningsvormen, overeenkomsten en verschillen zijn er? Wat is de toekomst? Hoe is Israël hoe dan ook een zegen voor de wereld in Gods plannen?

Achtergrond spreker

Ds. Frank Heikoop is predikant in de Hervormde Gemeente te Harmelen. Tijdens zijn studie theologie in Utrecht heeft hij zich gespecialiseerd in de verhouding van christendom en Jodendom tot de Grieks-Romeinse gedachtewereld in de eerste eeuwen na Christus. Hij maakt vanaf 2018 deel uit van het bestuur van Christenen voor Israël, sinds 2020 is hij voorzitter. Hij is tevens redactielid van Israël en de kerk.

Locatie

De Bevrijdingskerk, Wageningen

Ritzema Bosweg 18

6703 AX, Wageningen

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda