Sluiten

Zoeken.

Artikelen

Activiteiten

Kennisbank

Podcasts

Projecten

Publicaties

Videos

Overig

Studieavond in Zegveld met ds. Henk Poot over 'Waarom Israël er toe doet'

Voorhof Zegveld

22 

mei

20:00

Gratis

ds. Henk Poot

ds. Henk Poot

Op woensdag 22 mei 2024 is er in Zegveld een studiebijeenkomst met spreker ds. Henk Poot namens Christenen voor Israël. Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Waarom Israël er toe doet. De bijeenkomst vindt plaats in Voorhof Hoofdweg 48 in Zegveld. Aanvang om 20:00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Thema

Stel je voor dat Israël er niet meer toe doet. Dat het met de komst van Jezus en de christelijke kerk verdwenen is uit het plan van God met de wereld. Wat betekent dat voor ons denken en geloven in de kerk? Maar stel je voor dat Israël er wel toe doet? Wat betekent dat dan voor ons?

Spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’, ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’, ‘Uittocht’ over het evangelie van Johannes en ‘Intocht’ over de brief aan de Romeinen. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Praktische informatie:

  • datum: woensdag 22 mei 2024
  • tijd: 20:00 uur
  • locatie: Voorhof, Hoofdweg 48, 3474 JG ZEGVELD

Locatie

Voorhof, Zegveld

Hoofdweg 48

3474 JG, Zegveld

Routebeschrijving

Organisator

Christenen voor Israël

033 245 8824 Bekijk website
Doneren
Abonneren
Agenda